هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
donya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
56روووووووووووز مونده برا کنکور من هنوزم اماده و مسلط نیستم خدااااااااا
عب نداره هیچ کس کلا آماده و مسلط نیست :))
اووووووو خیلی دیگه مونده کهNEGAARINN
56 روز زیاددددددده ...من هیچی کامل نبستم ...نیمه مسلط ستم حتی میشه گفت مسلط نیستمم -
همه میان از من میپرسن امسال قبولی دیگه پزشکی رو شاخته...منم نمیدونم گریه کنم یا بخندم
-
همه میان از من میپرسن امسال قبولی دیگه پزشکی رو شاخته...منم نمیدونم گریه کنم یا بخندم
همه این حرفارو همه میشنویم
-
donya bivafa حسِ مشترکی داریم! ولی میدونی بنظرم باید بی توجه باشی و کارِ خودتو انجام بدی
-
NEGAARINN
56 روز زیاددددددده ...من هیچی کامل نبستم ...نیمه مسلط ستم حتی میشه گفت مسلط نیستممdonya bivafa
اصلا مهم نیست :))
تو این مدت باید مثلِ بچه ای باشی که تو شکمِ مامانشه و از تمامِ بدی های دنیا ایزوله ست
هرچیزی آرامشتو میگیره رو بنداز دور
ماها کم معجزه تو همین عرصه ی کنکور ندیدیم
پس مطمئن باش 56 روز اصلا کم نیست و به نظرم زیادم هست که بشه یه دونده ی کند به حالتِ ایده آل برسه -
donya bivafa
تو این مدت باید مثلِ بچه ای باشی که تو شکمِ مامانشه و از تمامِ بدی های دنیا ایزوله ست
پس مطمئن باش 56 روز اصلا کم نیست و به نظرم زیادم هست که بشه یه دونده ی کند به حالتِ ایده آل برسهNEGAARINN در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
donya bivafa
پس مطمئن باش 56 روز اصلا کم نیست و به نظرم زیادم هست که بشه یه دونده ی کند به حالتِ ایده آل برسهدقیقن:/
-
البته من جسارت نمیکنم و نمیگم که شما کندی
طبقِ حرفای خودت میگم :))
ببین 56 روز چه قدههههههههه
56 تا صبح پاشی اوووووووووووو
فرضا روزی 12 ساعت درس بخونی میشه 672 ساعت وبه طور میانگین تو هر ساعت 20 تا تست که البته کم هستم بزنی
میشه 13440 تا تست به نظرم برا موفق شدن رقمِ منطقی ای هست :))
که عمومیارو هم تو هر ساعت میشه صدتا تست زد مثلا لغتِ زبان :// -
البته من جسارت نمیکنم و نمیگم که شما کندی
طبقِ حرفای خودت میگم :))
ببین 56 روز چه قدههههههههه
56 تا صبح پاشی اوووووووووووو
فرضا روزی 12 ساعت درس بخونی میشه 672 ساعت وبه طور میانگین تو هر ساعت 20 تا تست که البته کم هستم بزنی
میشه 13440 تا تست به نظرم برا موفق شدن رقمِ منطقی ای هست :))
که عمومیارو هم تو هر ساعت میشه صدتا تست زد مثلا لغتِ زبان :// -
تابستون عروسی پسر داییم هستش...هرکی منو ببینه میگه قبول شدی؟؟؟کدوم شهر؟؟رتبه چند؟؟!!
واااایی اگه من بگم من پشت کنکورم چیی کلی خووورد میشم
البته این خیلی بده ک کل خانواده من پزشک و دندان پزشک هستن...انتظارات زیاده
-
NEGAARINN در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
donya bivafa
پس مطمئن باش 56 روز اصلا کم نیست و به نظرم زیادم هست که بشه یه دونده ی کند به حالتِ ایده آل برسهدقیقن:/
-
تابستون عروسی پسر داییم هستش...هرکی منو ببینه میگه قبول شدی؟؟؟کدوم شهر؟؟رتبه چند؟؟!!
donya bivafa افرادِ موفق توی هر خوانواده ای هست پس این دلیل بر داشتنِ استرس نمیشه! وضعیت منم مشابه با توئه ولی خب نمیشه گذرِ روزها رو نشست و نگاه کرد..
-
donya bivafa افرادِ موفق توی هر خوانواده ای هست پس این دلیل بر داشتنِ استرس نمیشه! وضعیت منم مشابه با توئه ولی خب نمیشه گذرِ روزها رو نشست و نگاه کرد..
gollnar
مستمر زیستم خیلی کمه...زیست پیش نخوندم و امتحان نهایی هم دارممم
کنکور بخونم یا نهایییییی خدای من کجااییی -
NEGAARINN
56 روز زیاددددددده ...من هیچی کامل نبستم ...نیمه مسلط ستم حتی میشه گفت مسلط نیستممdonya bivafa به تاپیک هر کی نا امیده یه سر ی بزنید .منظورم ناامید بودن شما نیس .تو تاپیک گفته تو همین زمان یکی شروع کرده وپزشکی قبول شده
-
donya bivafa به تاپیک هر کی نا امیده یه سر ی بزنید .منظورم ناامید بودن شما نیس .تو تاپیک گفته تو همین زمان یکی شروع کرده وپزشکی قبول شده
Zahra 2
13اردیبهشت هست هااا -
Zahra 2
13اردیبهشت هست هاااdonya bivafa خوب میشه .اگه خودتو باور کنی میشه
-
gollnar
مستمر زیستم خیلی کمه...زیست پیش نخوندم و امتحان نهایی هم دارممم
کنکور بخونم یا نهایییییی خدای من کجاایییdonya bivafa من غیر حضوری بودم بیشترِ امسال رو برای اینکه خودم وقت بذارم بیشتر، همه ی امتحانا رو فیکس گذاشتم برا خرداد (دی ماه امتحان ندادم)، و اینکه منم مثه تو مباحثِ نخونده دارم.
-
donya bivafa
مهم نیست بقیه چی میگن
وقتی یه سری آدما درکِ اینو ندارن که شما تو این سن فشارروتون زیاده و انتظاراتِ بیجا دارن مهم نیست مدرکشون چیه و شغلشون چیه
به بقیه زیاد بها ندید ارزشِ اونا همینه که بقیه بمونن :)) -
Zahra 2
13اردیبهشت هست هااا -
Zahra 2
13اردیبهشت هست هاااdonya bivafa
دنیا یادته یه سری از بچه ها میومدن میگفتن درست و کامل درس نخوندنو دیر شروع کردن چی بهشون میگفتی؟