هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
ایتا چن روزه اصن کد نمیده!! بین ایرانیا گپ بهترینه فک کنم! Mashlab313 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: ایتا چن روزه اصن کد نمیده!! بین ایرانیا گپ بهترینه فک کنم! تلگرام xکد میده  من امتحان کردم من امتحان کردم
- 
@اسمان-ابی میدونم! میگم نتتون ایرانسله یا همراه اول یاو..... خونگی؟ Mashlab313 با بسته که از دوسه روز پیش وصل نمیشد 
 الانم با وای فای دیگه وصل نمیشه
- 
ای گپ هم کد نمیده! Mashlab313 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: ای گپ هم کد نمیده! کوجاییی تو...لحظات اول ک فیلتر شد تلگرام ...پنج ساعت همشون از کار افتاده بود....والا دور ازجون انگار قبرستون...هیشکی نیس بی رنگ بی ذوق 
- 
سرعت نت هم اومده پایین :| 
- 
unuccustoლed در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @اسمان-ابی خو از پلی استور...سایفون رو دان کن فیلنرا هم نمیان بالا @dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: unuccustoლed در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @اسمان-ابی خو از پلی استور...سایفون رو دان کن فیلنرا هم نمیان بالا پس چرا ماله من میاد بالا 
- 
Mashlab313 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: ایتا چن روزه اصن کد نمیده!! بین ایرانیا گپ بهترینه فک کنم! تلگرام xکد میده  من امتحان کردم من امتحان کردم@zohre-nowrouzi اونم محصول تلگرامه! ولی بستگی ب شرکت اینترنتی تون داره! منم هنوز تلگرامم فیلتر نشده . اسیاتک دارم 
- 
سرعت نت هم اومده پایین :| @dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: سرعت نت هم اومده پایین :| داغون شده خداییش... 
- 
@dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: unuccustoლed در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @اسمان-ابی خو از پلی استور...سایفون رو دان کن فیلنرا هم نمیان بالا پس چرا ماله من میاد بالا unuccustoლed در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: unuccustoლed در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @اسمان-ابی خو از پلی استور...سایفون رو دان کن فیلنرا هم نمیان بالا پس چرا ماله من میاد بالا نمیدونم 
- 
@zohre-nowrouzi اونم محصول تلگرامه! ولی بستگی ب شرکت اینترنتی تون داره! منم هنوز تلگرامم فیلتر نشده . اسیاتک دارم Mashlab313 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi اونم محصول تلگرامه! ولی بستگی ب شرکت اینترنتی تون داره! منم هنوز تلگرامم فیلتر نشده . اسیاتک دارم ما وای فایه ولی دامادمونو داداشم با داده وصلن موبوگرام و سایفون وصل میشن 
- 
اکثر adslها تلگرامشون وصله 
- 
@zohre-nowrouzi اونم محصول تلگرامه! ولی بستگی ب شرکت اینترنتی تون داره! منم هنوز تلگرامم فیلتر نشده . اسیاتک دارم Mashlab313 اونم در اینده ای نه چندان دور شیلتر میشه  
- 
ولی زهره...تلگ ایکس ویروس داره...همه تاکید مکنن نصب نکنید...تلگرام اصلیم کد میده من پریروز جوین دادم از ترسم     
- 
اکثر adslها تلگرامشون وصله Mashlab313 نه مال ما که از ظهره قطعه 
- 
ولی زهره...تلگ ایکس ویروس داره...همه تاکید مکنن نصب نکنید...تلگرام اصلیم کد میده من پریروز جوین دادم از ترسم     unuccustoლed در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: من پریروز جوین دادم از ترسم من پریروز جوین دادم از ترسم  >>> ینی چی؟ >>> ینی چی؟
- 
ولی زهره...تلگ ایکس ویروس داره...همه تاکید مکنن نصب نکنید...تلگرام اصلیم کد میده من پریروز جوین دادم از ترسم     unuccustoლed در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: ولی زهره...تلگ ایکس ویروس داره...همه تاکید مکنن نصب نکنید...تلگرام اصلیم کد میده من پریروز جوین دادم از ترسم     نه باو ویروس چی من یه ماه داشتم عالیو بود 
- 
Mashlab313 نه مال ما که از ظهره قطعه @اسمان-ابی مخابرات دارین؟ اون قطع کرده 
- 
@اسمان-ابی مخابرات دارین؟ اون قطع کرده Mashlab313 بله متاسفانه 
- 
unuccustoლed در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: من پریروز جوین دادم از ترسم من پریروز جوین دادم از ترسم  >>> ینی چی؟ >>> ینی چی؟Mashlab313 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: unuccustoლed در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: من پریروز جوین دادم از ترسم من پریروز جوین دادم از ترسم  >>> ینی چی؟ >>> ینی چی؟گفتن ک بعده این دیگ کد نمیده کلا...منم از اول مهر تلگ نداشتم.....بخاطر همین دریک عملیات سریع پریدم توش 
- 
اقا راسی من کلاس انلاین گذاشتم هزینشم 15 اوشلوقه هرکی خواست بیاد  تضمین میکنم 100 بزنین تضمین میکنم 100 بزنین اگه نزدین بیاین منو بزنین اگه نزدین بیاین منو بزنین 
- 
گپ رو بنصبید از همه بهتره. سروش خیلی چرته خدااایی!! 

|
 |

شعردانه
شعردانه