هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
فااطمه
سنکیو سنکیو فور مادرعروسعروس چقد قشنگههههههه
-
فااطمه
-
Mortezapi
ما شانس نداریم خداروچه دیدی -
Mortezapi
ببینید مسعله گزینه واختیارنیس.....مثه اینه که دارین میگین مریض بشید یا بمیرید بهتره؟داریم میگیم اعطای برتری وامکانات ومرفه شدن به سابقه و تلاش خان اده دراین زمینه که فوق العاده حساس وحیاتیه مربوط نمیشه......
چرا دوستم با رتبه ۲۵۰۰منطقه دو پزشکی قبول نمیشه اما اون یکی با پنجاه هزار کشوری قبول میشه؟.......ببین بعضی درسارو منفی زده اصن هیچی حالیش نیس.....
خب چرا؟
خلاصه این بحث بعد کنکور باشه...یا اصن نباشه...چون ازماشین مشکی بایه گونی مخوف میترسم
-
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
فااطمه
ایشالا مبارکش باد
شله شله ...هوووع هوووع
-
بیایید بپذیریم که تو این بحث نه کسی از مواضعش دست میکشه نه طرفِ مقابل قانع میشه و فقط سوهان میکشیم رو اعصابمون در نتیجه بیخیال شیم (کلامی از دوستِ مادرِ عروس فااطمه ):smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
شله شله ...هوووع هوووع
-
@dr-yassi من دارم میگم اگر شما خودت پدرت تو جنگ برای کشورش شهید شده بود از سازمان سنجش و ... هیچ انتظاری نداشتی ؟
Mortezapi
ببخشید پدرم کالا نیس به ازاش چیزی بخوام....
رفته برا هدفش که وطن دوستی هست بجنگه ن برا کنکور من.... -
بیایید بپذیریم که تو این بحث نه کسی از مواضعش دست میکشه نه طرفِ مقابل قانع میشه و فقط سوهان میکشیم رو اعصابمون در نتیجه بیخیال شیم (کلامی از دوستِ مادرِ عروس فااطمه ):smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
NEGAARINN در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
-
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
شله شله ...هوووع هوووع
بخاطر اون بحث سهمیه که مارو با گونی نبردن
ولی با این شله شله حتما میبرن -
Mortezapi
NEGAARINN در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
-
Mortezapi
NEGAARINN
دقیقا متاسفانه جبهه میگیریم واین باعث میشه بحث به جدل تبدیل بشه وعوامل گونی بدست وارد عمل بشن -
@dr-yassi بله درسته هیچ کدوم از شهید ها برای هدفی غیر از کشورشون نرفتن ولی این امتیاز ها رو بعدا برای حمایت از خانواده ی بی سرپرستشون گذاشتند
Mortezapi
نظرشما محترمه......
وهرکسی یه عقیده وطرز فکر داره ....
قطعا نمیشه نظرمونو به همدیگه تحمیل کنیم -
@soheil95s95
ریاضی،: / -
Mortezapi
نظرشما محترمه......
وهرکسی یه عقیده وطرز فکر داره ....
قطعا نمیشه نظرمونو به همدیگه تحمیل کنیم