هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
unuccustoლed
نهههههههههههههه
تیزرشو دیدم
همه ش شکنجه سنوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
unuccustoლed
نهههههههههههههه
تیزرشو دیدم
همه ش شکنجه سببین اصن شکنجه روانیه ..همش زنش رو مزنه....ساخت ایران جدیدشم اومد اونم خوبه
-
fatemeh110 ارزش نگاه کردن داشته باشه
ولی حوصله عاشقانه رو ندارمنوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgooli77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ولی حوصله عاشقانه رو ندارم
تاریخی شبی با پادشاه خوبه -
@marzi-m شما همون mrz نیستی؟
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان فعلا خدافظ
ببخشید اگه جوابی دادین و ندیدم
-
alisoltany
از این که گفتین سنجشو...نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
gooli77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
تاریخی شبی با پادشاه خوبهنوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh110 مغسی برم ببینم چیه
-
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اگر سریال مخواستی...مگفتم غنچه های زخمیرو ببین...بااینک تو رتبه بندی همچینم شاخ نبود ولی خیلی باحال بود
-
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
gooli77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
تاریخی شبی با پادشاه خوبهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهوای منم فیلم این مدلی خوشم میاد...
فیلم پرزیدنت رو ببین عاااااااااااالیه...
کارگردانش ایرانیه ولی تو گرجستان ساختنش ...
خیلی خووووبه خیلی -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها از فیلمای ایرانی عاشق فیلم هم خانه هستم
یعنی عااالیه ...
ولی ببینمش دلم دانشگاه میخوادخیلی جالبه حتماببینین
-
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
alisoltany اگه بخام زندگی خودموببینم
دوران بچگی رو انتخاب میکنم ک بچگی کردم اما جونی رو به هیچ وجه چون جونی نکردم -
fatemeh110 مغسی برم ببینم چیه
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgooli77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
fatemeh110 مغسی برم ببینم چیه
درمورد خشایار شاه و استر و مردخوای و خیانتشون ب ایران
-
اگر سریال مخواستی...مگفتم غنچه های زخمیرو ببین...بااینک تو رتبه بندی همچینم شاخ نبود ولی خیلی باحال بود
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهunuccustoლed نه بابا حوصله سریال ندالم
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط یه زمانی آلایی انجام شده
خداحافظ همــــــــــــــــــــــــــــــــــگی
-
دوران بچگی رو انتخاب میکنم ک بچگی کردم اما جونی رو به هیچ وجه چون جونی نکردمنوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgooli77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
دوران بچگی رو انتخاب میکنم ک بچگی کردم اما جونی رو به هیچ وجه چون جونی نکردممگ الان پیرید؟
جونی نکردید یعنی چکار نکردید؟ -
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
alisoltany همه چیز ادمو ظاهر و سن نشون نمیده
وقتی دلت پیر بشه دیگه کاری به بقیه نداری
نمیدونم شاید دوباره دلم جون شه
خیلی کارا نکردم ولی هنوز فرصت هست -
خیلی کارا نکردم ولی هنوز فرصت هستنوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgooli77 بابا هنوز اول جوونیمونه
-
خیلی کارا نکردم ولی هنوز فرصت هستنوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgooli77
خوشی زندگی به اینه همه چیز طبق روال عادیش پیش نره،بیفتی توی دره و با جان کندن در بیای...
دوران بچگی اگ چه خیلی تفریح و... داشت ولی اصلا حاضر نیستم برگردم سر هیچ و پوچ بازیاش -
gooli77 بابا هنوز اول جوونیمونه
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@اسمان-ابی اره اول جونیمونه ولی خیلی چیزا هس ک همین اولا رو زهرت میکنه تا بیای به خودت وقت چیزای دیگه است
-
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
تاکی اخه بدون «سلام»