هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
وقتی واسه اولین بار میری اتاق معاینات و با تک تک مولاژ های جنین و نوزادا عکس میگیری :face_savouring_delicious_food: ژووونم فقط اون کوشولورو
استاد اجازه نداد با پسرم عکس بندازیم
پسرم = یه نوزاد خعلییی نانازیه اتفاق بامزه : امروز استاد درمورد یکی از نقص های نوزادا صحبت میکرد من خیلی حواسم نبود یهو داد زد گفت پاشو همین الان برو ! منم ناخوداگاه پاشدم بعد فهمیدم داشته میگفته اگه نوزاد همچین نقصی(نمیشه بگم) داشت و مادر هم هنوز مرخص نشده ارجاش بدین ولی به پدرش استرس وارد نکنین و نگین پاشو همین الان برو ! میشه یکی دوروز صبر کرد....
خیلی به خودم خندیدمپرستارای آلایی روزتون مبارک مهساخانوم
هرچند روز منو کسی اینجا تبریک نگفت ولی خب به هرحال
میرم قهر کنم
روز خوش -
Omid Asia در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
رفقا کیا فصل 4 به بعد فیزیک پیش دانشگاهی رو خوندن؟
من بغیر فصل 7همرو حوندم
-
من بغیر فصل 7همرو حوندم
unuccustoლed در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
من بغیر فصل 7همرو حوندم
من
-
وقتی واسه اولین بار میری اتاق معاینات و با تک تک مولاژ های جنین و نوزادا عکس میگیری :face_savouring_delicious_food: ژووونم فقط اون کوشولورو
پسرم = یه نوزاد خعلییی نانازیه اتفاق بامزه : امروز استاد درمورد یکی از نقص های نوزادا صحبت میکرد من خیلی حواسم نبود یهو داد زد گفت پاشو همین الان برو ! منم ناخوداگاه پاشدم بعد فهمیدم داشته میگفته اگه نوزاد همچین نقصی(نمیشه بگم) داشت و مادر هم هنوز مرخص نشده ارجاش بدین ولی به پدرش استرس وارد نکنین و نگین پاشو همین الان برو ! میشه یکی دوروز صبر کرد....
میرم قهر کنم
روز خوشبهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
میرم قهر کنم
روز خوششما دانشجوی چه رشته ای هستین؟!
-
- در هر زمانی، با حذف حساب کاربری، می توانید رضایت خود را به جمع آوری و / یا پردازش داده ها لغو کنید. نمایه شخصی شما می تواند حذف شود، هرچند محتوای ارسال شده شما باقی خواهد ماند. اگر می خواهید حساب کاربری و محتوای خود را حذف کنید، لطفا با تیم مدیریت برای این وبسایت تماس بگیرید.
خب حذفمون نمیکنن که
-
- در هر زمانی، با حذف حساب کاربری، می توانید رضایت خود را به جمع آوری و / یا پردازش داده ها لغو کنید. نمایه شخصی شما می تواند حذف شود، هرچند محتوای ارسال شده شما باقی خواهد ماند. اگر می خواهید حساب کاربری و محتوای خود را حذف کنید، لطفا با تیم مدیریت برای این وبسایت تماس بگیرید.
خب حذفمون نمیکنن که
-
gooli77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@marzi-m سلام
میتونم دلت اکانت کنم؟
چه طوریه؟ -
سلام اهالی متاسفم من یسوال دارم...3.4پیش و5-6-7سوم از درس زیست رو حذف مکنم عیبی نداره¿
-
سوال بعدیم ...واقعن چنین تجربه ای رو ن پارسال ن پیارسال نداشتم ....16روز بزارم واس 4سال کنکور خارج وداخل اخیر کافیه دیگه؟!
-
سلام اهالی متاسفم من یسوال دارم...3.4پیش و5-6-7سوم از درس زیست رو حذف مکنم عیبی نداره¿
unuccustoლed در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
داره اصلا وقتی بری سراغ حذفیات تو زیست امکان نداره اونم شاید بتونی ژنتیک حل کنی که تازه سخته چون ممکنه تو ترکیبی وشمارشی ازش استفاده شه -
unuccustoლed امکان ترکیب وجود داره البته برا 567 سوم بیشتره
فصل های اسونی هستن
من ک میگم بخون -
unuccustoლed
3و4 پیش که خیلی اسونه
البته 5و6و7 سوم هم احتمال ترکیب با فصلای دیگه رو داره
کلا حذف تو زیست کار درستی نیست -
خوندم قبلن....فقط یکم مرورش گیر مکنم اکی اینم جا میدم