هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
کسی موج آزمون زیست داره؟؟
armir ali در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
پارسالداشتم...امسال هنوووو نخریدم
-
@اسما-م در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
چی فکر میکردم چی شد
ناموسن سر در دانشگاه تهرانو چقد قشنگ کشیدی طراحه ببینه تنش توگور بندری میره
#شوخی بود ناراحت نشو -
چی فکر میکردم چی شد
ناموسن سر در دانشگاه تهرانو چقد قشنگ کشیدی طراحه ببینه تنش توگور بندری میره
#شوخی بود ناراحت نشوunuccustoლed نه الان از هر موقه دیگه ای به شوحی نیازمندم دارم خفه میشم
-
armir ali سلام چیشو سر در نیاوردید توضیح بدم
عکسی از تابستونه
عکس دیواره اتاقم ک هدفم روش حک کردم اما الان دیگه راهی برا رسیدن بهش سراغ ندارم -
پارسالداشتم...امسال هنوووو نخریدم
بخش ژنتیک رو چجور جم بندی کرده؟
-
unuccustoლed نه الان از هر موقه دیگه ای به شوحی نیازمندم دارم خفه میشم
میدونی نگاه ب برگت کردم واقیتن میدونی چیه؟چون سال اولی هستی هیچ درک خاصی نداری واقعیتن اینه ک فقط چن نفر زیست وصد مزنن وممکنه حتی ی نفرم نباشه ک صد بزنه...یادرمورد شیمیت....ببین من سال اولی اینطور بودم....رتبم خیلی بد شد...کسی نبو راهنماییم کنه...ولی سال دوم ک ب حقیت رسیدم رتبم خیلییییی خوب شد...ولی تواشتباه نکن....ببین توکنکور حتی نفر اول کنکور شاید اصن 100تو کارنامش نداشته باشع...یکم واقع بین باش...من سال اول میرفتم تخمین رتبرو میدیدم بعد مگفتم مگه من گیجم نتونم اینارو بزنم مثلا مگفتم من شیمیم رو 100میزنم یا زبانمو...یکی نبود بگ اخه عمو در حد صد خوندی اخه؟؟؟؟؟؟
-
میدونی نگاه ب برگت کردم واقیتن میدونی چیه؟چون سال اولی هستی هیچ درک خاصی نداری واقعیتن اینه ک فقط چن نفر زیست وصد مزنن وممکنه حتی ی نفرم نباشه ک صد بزنه...یادرمورد شیمیت....ببین من سال اولی اینطور بودم....رتبم خیلی بد شد...کسی نبو راهنماییم کنه...ولی سال دوم ک ب حقیت رسیدم رتبم خیلییییی خوب شد...ولی تواشتباه نکن....ببین توکنکور حتی نفر اول کنکور شاید اصن 100تو کارنامش نداشته باشع...یکم واقع بین باش...من سال اول میرفتم تخمین رتبرو میدیدم بعد مگفتم مگه من گیجم نتونم اینارو بزنم مثلا مگفتم من شیمیم رو 100میزنم یا زبانمو...یکی نبود بگ اخه عمو در حد صد خوندی اخه؟؟؟؟؟؟
unuccustoლed رتبتون چند شد؟
-
اونجوری نیس که.....پنجاه تاازمونه کلی هس....درسنامش خوبه وخلاصس.....ولی من پارسال ژنتیک نخوندم ودقت زیادی نکردم...ولی بنظرم زیست فقط جمع بندیش متن کتاب مفیده با تست نه درسنامه یا هرچیه دیگ
-
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@marzi-m خواستم یهویی بگم
خیلی ارزش مندی رفیقتو هم همینطور دوست خوب من
-
sattaralipour در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سال اول شصت هزار سال دوم شش هزار کشور
-
آفرین واقعا
-
unuccustoლed اره حرفت درسته
ولی همیشه میگن یه ذره بیشتر تعیین کن ک به اون حد نرسیدی حداقل به یه ذره پایین ترش برسی
100 زدم زیستو شیمی رو چون من قرار بود 100بخونم درصدم در حدود 60 یا 70 بیاد -
unuccustoლed در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سال اول منطقرو گفتما
...من فرزانگان خوندم....حتی یبارم معدلم کمتراز نوزده ونیم نشد...سال اول خیلی درگیر ظواهر شدم خیلیاااااا ....حتی پیش ترم اول ودوم رو من19.70شدم...ولی چون خواهرو برادری نداشتم اصن نمیدونستم کنکور چی هس
-
یه دکلمه میخوام بفرستم که حال عجیبی داره بخشی از وصیت نامه گابریل گارسیا مارکز هست باصدای استادنصرالله مدقالچی(تیتراژآنشرلی).گوش کنید حالتون خوبترشه
-
آفرین واقعا
-
-
-
اونجوری نیس که.....پنجاه تاازمونه کلی هس....درسنامش خوبه وخلاصس.....ولی من پارسال ژنتیک نخوندم ودقت زیادی نکردم...ولی بنظرم زیست فقط جمع بندیش متن کتاب مفیده با تست نه درسنامه یا هرچیه دیگ
unuccustoლed
دقیقا زیست همونطوره که گفتین متن کتاب -
unuccustoლed خواهش میکنم