هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
میگم ما که درس خوندیم
به جاش نقشه میکشدیم برای دزدین سوالات کنکور راحت تر بودیماااا
:دی -
@hadi-m11 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@javadm328 سوالا با یگان ویژه از میان
حاجی دارم تخیل میزنم
تابلو نیست؟ :دی -
@javadm328 سوالا با یگان ویژه از میان
حاجی دارم تخیل میزنم
تابلو نیست؟ :دی -
@javadm328 چرا معلومه اتفاقا خواستم شکلک بفرستم اما نت ضعیفه نمیارشون مجبور شدم اینطوری بفرستم
@javadm328 چرا معلومه اتفاقا خواستم شکلک بفرستم اما نت ضعیفه نمیارشون مجبور شدم اینطوری بفرستم
مرسی
-
مرسی
-
جواد خواندی؟
-
-
جواد خواندی؟
-
@javadm328 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
alisoltany در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
جواد خواندی؟
نع
اهااا اره اره خوندمخیلیراحت میشه خیلی کارا رو کرد ولی....تا ابد زندگی ادمو به گند میکشه،چون هرکی رو یه نفر جابجا میکنی از دانشگاش میشه چ حق وناس بزرگی
-
یه متن تکراری ولی همون حس بد از تلف کردن وقتم اینجا....
-
یه تعدادی هستند که یه جوری مظلوم نمایی میکنند
میگی این یه برّه است اصلا خیلی خوبه
ولی همیشه هفت خط ترین گرگ ها لباس برّه می پوشند
شناختن آدما واقعا زمان بر هست ولی هر بار که کسی رو میشناسی
پخته تر میشی و دفعه بعدی شناختن یه همچین جنس **** برات آسون تره
مثل قضیه پادتن میمونه دیگه دفعه اول خیلی طول میکشه ولی اون سلول خاطره باعث میشه دفعه بعدی خیلی سریعتر و شدید تر واکنش نشون بده بدن
مخاطبی نداره جملاتم فقط تجربه و تصیحت بود که چون کارساز نیست و هیچکسی عبرت نمیگیره منم مفت گفتمش وگرنه 5 تومنی خرج داشت : )
پ.ن1:از مزایای انجمن فقط آشنایی با چند نفر انسان خوب .
پ.ن2:از معایب انجمن یه طومار میشه نوشت و اتفاقا یکی از آلایی ها هم گفت بدبختی ها از وقتی وارد انجمن شدم شروع شد.واقعا راست گفته.حداقل برای منم همینطور بوده
پ.ن3:اگه کسی/شرکتی/سایتی/گروهی/و... کار خوبی کرد فوری تبدیل به بت نشه و تعصب خالی روش نداشته باشیم و چشممون به عیب هاش بسته نشه.
پ.ن4:انجمن دیگه انجمن قدیمی نیست.خیلی عوض شده شایدم عوضی شده (از راه هدف اصلیش دور شده)
پ.ن5:محیطی که توش فعالیت میکنی و با آدماش در ارتباطی تعیین میکنه که چی بشی و چه نشی.یک قافله به یک مقصد میرسد.اگه مقصدت متفاوته .باید قافله رو عوض کنی