هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
armir ali خوب اینطوری که ژاپن هم برشکست میشه هم بدبخت 
- 
@hasty-79 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: armir ali این کاپیتولاسیونشونو.................... بین این همه رفتی کاپیتولاسیونشو خوندی؟ 
- 
@hasty-79 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: armir ali این کاپیتولاسیونشونو.................... دور از انسانیته 
 این ینی مقامات امریکایی رو نمیتونیم انسان صدا بزنیم
- 
armir ali در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  سوئیس هم نمتونه ارتش,داشته باش ...المان نیز...اگر اشتب نکنم 
- 
@hasty-79 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: armir ali این کاپیتولاسیونشونو.................... بین این همه رفتی کاپیتولاسیونشو خوندی؟ hosainmahmoudi اون زودتر به چشم آدم میخوره.... 
- 
hosainmahmoudi اون زودتر به چشم آدم میخوره.... @hasty-79 اها درسته 
- 
@hasty-79 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: armir ali این کاپیتولاسیونشونو.................... دور از انسانیته 
 این ینی مقامات امریکایی رو نمیتونیم انسان صدا بزنیم@dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @hasty-79 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: armir ali این کاپیتولاسیونشونو.................... دور از انسانیته 
 این ینی مقامات امریکایی رو نمیتونیم انسان صدا بزنیمقبل جنگ همه این امتیازتو ماهم داده بودیما بهشون....حالا هی بگین نمیرفتن جنگ ://///// 
- 
armir ali در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: آمریکا کلا میگه من گردن کلفت دنیام 
 کسی حرفی دارههههههههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//از این صحبتا خیلی کرده ولی مرد عمل نیست 
- 
@dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @hasty-79 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: armir ali این کاپیتولاسیونشونو.................... دور از انسانیته 
 این ینی مقامات امریکایی رو نمیتونیم انسان صدا بزنیمقبل جنگ همه این امتیازتو ماهم داده بودیما بهشون....حالا هی بگین نمیرفتن جنگ ://///// unuccustoლed در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @hasty-79 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: armir ali این کاپیتولاسیونشونو.................... دور از انسانیته 
 این ینی مقامات امریکایی رو نمیتونیم انسان صدا بزنیمقبل جنگ همه این امتیازتو ماهم داده بودیما بهشون....حالا هی بگین نمیرفتن جنگ ://///// اون موقع فرق داشت 
- 
armir ali در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  سوئیس هم نمتونه ارتش,داشته باش ...المان نیز...اگر اشتب نکنم من خیلی اطلاعات ندارم اینم جالب بود واسم سیو کرده بودم 
 فک کنم بیشترین بودجه نظامی رو در دنیا امریکا داره
- 
اگه ترامپ اعلام جنگ کنه حال میده 
 ایران و روسیه! بقیه ی جهان! 
- 
من خیلی اطلاعات ندارم اینم جالب بود واسم سیو کرده بودم 
 فک کنم بیشترین بودجه نظامی رو در دنیا امریکا دارهarmir ali آره اول آمریکا بعدش چین 
- 
 ایران و روسیه! بقیه ی جهان! @dr-bernosi خخخخخخخخخ 
- 
 ایران و روسیه! بقیه ی جهان! 
- 
البته اونجا سرعت عمل مهمه! چون لشکر کشی نمیکنن که! سریع باید موشکا رو خالی کنن روشون ایران راحت همه رو میزنه یه تنه ولی بدم میتونه بخوره 
- 
 ایران و روسیه! بقیه ی جهان! @dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: اگه ترامپ اعلام جنگ کنه حال میده 
 ایران و روسیه! بقیه ی جهان! شانس نداریم که بعد کنکور اعلام جنگ میکنه          

|
 |

شعردانه
شعردانه