هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@m-an الهی الهی:) بریم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
@njzamin من هنوز جرئت نکردم پامو بزارم اونطرفا
البته بچه هاشونو میشناسم ولی کد زنی سرعتی و طراحی الگوریتم عالی میخواد -
@njzamin
یعنی این قدر مسابقه میزارند ....ادم بلد باشه براش خوش ایند میشه ولی اگه بلد نباشه هی براش فاز منفی میده -
Mahsa Ss
اره دیگه مسابقه اینا زیاد میزارند توی دانشگاه های تهران...این جا محمد و معین توی اون جو قرار دارند@njzamin انجمن ای سی ام فقط اونجا نیست که ما هر 5 شنبه مسابقه و تمرین داریم میدونم چجوریه ولی خودم دلم نمیخاد:(
از بس تنبلم -
@m-an
میدونم همه چی بازیه .... ولی سخت تراین بازیه که علاقه نداری....یا نمی تونی ایجاد کنی ...علاقه به کنکور -
@m-an
میدونم همه چی بازیه .... ولی سخت تراین بازیه که علاقه نداری....یا نمی تونی ایجاد کنی ...علاقه به کنکور -
@m-an الان ترم چندی تو؟
-
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بهاره
کی این گل رو چیده ؟وای رزی میدونم کارم اشتباه بود ولی خیلی خیلی خیلی خوشگل بود یه عالمه بودن منم یکیشو برداشتم :neutral_face: بعدشم پشیمون شدم البته ولی خیلی خوشگله
-
@m-an من امیدوار باشم با تمام گندی که زدم؟؟؟؟؟؟؟؟
میخوام واسه جبران این یک ترم و نصفی خراب کاری برم کتابای ارشدو بگیرم مثه کنکورم نکنم که سال اخر فقط بخونم
میشه عایا؟ -
@m-an من امیدوار باشم با تمام گندی که زدم؟؟؟؟؟؟؟؟
میخوام واسه جبران این یک ترم و نصفی خراب کاری برم کتابای ارشدو بگیرم مثه کنکورم نکنم که سال اخر فقط بخونم
میشه عایا؟ -
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بهاره
چی بگم :face_with_tears_of_joy:بگو اشکالی نداره :face_savouring_delicious_food:
-
@m-an اوهوم:)
مرسی:rose: