هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
هووووف خداحافط alisoltany هنگید 
 رفت
 جوون مردمو ناقص کردین
 منم خدافس
- 
اکانت فیک هرکی بزنه اخراجه هرچنتاش 
 از قوانینه@dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: اکانت فیک هرکی بزنه اخراجه هرچنتاش 
 از قوانینهحالا از کجا میفهمین فیکه ؟ 
- 
alisoltany هنگید 
 رفت
 جوون مردمو ناقص کردین
 منم خدافسfarzad17931 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: alisoltany هنگید 
 رفت
 جوون مردمو ناقص کردین
 منم خدافسیازده نمیام،اسید و باز واسه بعد خدانگهدار 
- 
farzad17931 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: alisoltany هنگید 
 رفت
 جوون مردمو ناقص کردین
 منم خدافسیازده نمیام،اسید و باز واسه بعد خدانگهدار alisoltany در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: farzad17931 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: alisoltany هنگید 
 رفت
 جوون مردمو ناقص کردین
 منم خدافسیازده نمیام،اسید و باز واسه بعد خدانگهدار علی جان من از مدیر میخوام رفع ابهام کنه اگه اون منم بگه :)) 
 چی بگم دیگه بخدا !
 @M-an
 از شما خواهش میشه که بگید اون اکانت farzad17931 من نیستم
- 
alisoltany در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: farzad17931 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: alisoltany هنگید 
 رفت
 جوون مردمو ناقص کردین
 منم خدافسیازده نمیام،اسید و باز واسه بعد خدانگهدار علی جان من از مدیر میخوام رفع ابهام کنه اگه اون منم بگه :)) 
 چی بگم دیگه بخدا !
 @M-an
 از شما خواهش میشه که بگید اون اکانت farzad17931 من نیستم@soheil95s95 
 مهم نیست با چندگوشی اومدی،مهم اینه من شکل توی عوضی رو یادمه رو یادمه 
- 
@soheil95s95 
 مهم نیست با چندگوشی اومدی،مهم اینه من شکل توی عوضی رو یادمه رو یادمه alisoltany در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @soheil95s95 
 مهم نیست با چندگوشی اومدی،مهم اینه من شکل توی عوضی رو یادمه رو یادمه من دیگه اثبات نمیکنم خودمو . 
 فک کردم منطقی تر باشی!
- 
قشنگ بود چرا حذفش کردید 
- 
قشنگ بود چرا حذفش کردید alisoltany در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: قشنگ بود چرا حذفش کردید چون اشتباهی اپلود کردم 
- 
@m-an 
 قبلی قشنگ تر بود ولی 
- 

من چه توفازیم بقیه چه تو فازی 
- 
@m-an 
 قبلی قشنگ تر بود ولی 
- 
- 

- 

من چه توفازیم بقیه چه تو فازی @dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  
 من چه توفازیم بقیه چه تو فازی 6سال پیش ما این فازا رو گذروندیم 

|
 |

شعردانه
شعردانه