هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 

- 
نیم ساعت بیرون رفتن ِ عصرانه ای(!) با خانواده جان بهترین استراحت بین ِ درسی دنیاست!قبول دارین؟:) @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: نیم ساعت بیرون رفتن ِ عصرانه ای(!) با خانواده جان بهترین استراحت بین ِ درسی دنیاست!قبول دارین؟:) من کلا درسی نیست ک بشه بین درسی  
- 
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: نیم ساعت بیرون رفتن ِ عصرانه ای(!) با خانواده جان بهترین استراحت بین ِ درسی دنیاست!قبول دارین؟:) من کلا درسی نیست ک بشه بین درسی  alisoltany نه میگم بین درس خوندن! 
- 
من که دیگه خسته شدم  
- 
نیم ساعت بیرون رفتن ِ عصرانه ای(!) با خانواده جان بهترین استراحت بین ِ درسی دنیاست!قبول دارین؟:) @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: نیم ساعت بیرون رفتن ِ عصرانه ای(!) با خانواده جان بهترین استراحت بین ِ درسی دنیاست!قبول دارین؟:) قبول داریم . 
 ولی خانواده نمیاد..........
- 
alisoltany نه میگم بین درس خوندن! @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: alisoltany نه میگم بین درس خوندن! میگم ،کلا درسی نخوندم،ک استراحت بین درسی شه  
- 
من که دیگه خسته شدم  
- 
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: alisoltany نه میگم بین درس خوندن! میگم ،کلا درسی نخوندم،ک استراحت بین درسی شه  alisoltany آها:/ نه بابا:| 
- 
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: alisoltany در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @m-an 
 قبلی قشنگ تر بود ولی   دانشگاس؟ 
- 
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: نیم ساعت بیرون رفتن ِ عصرانه ای(!) با خانواده جان بهترین استراحت بین ِ درسی دنیاست!قبول دارین؟:) قبول داریم . 
 ولی خانواده نمیاد..........@hasty-79 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: ولی خانواده نمیاد.......... من بیشتر با بابام میرم..خیلی خوبه:) 
- 
@hasty-79 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: ولی خانواده نمیاد.......... من بیشتر با بابام میرم..خیلی خوبه:) @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @hasty-79 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: ولی خانواده نمیاد.......... من بیشتر با بابام میرم..خیلی خوبه:) خوش بگذره............................. 
- 
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @hasty-79 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: ولی خانواده نمیاد.......... من بیشتر با بابام میرم..خیلی خوبه:) خوش بگذره............................. 
- 
@hasty-79 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: ولی خانواده نمیاد.......... من بیشتر با بابام میرم..خیلی خوبه:) @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @hasty-79 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: ولی خانواده نمیاد.......... من بیشتر با بابام میرم..خیلی خوبه:) یکیرو میشناسم مثل شماست،منتهی میزنه بیرون ب پدرش همیشه میگ؛به اندازه ی کافی پول گذاشتی پیشت    
- 
چرا سایفون برا من وصل نمیشه  
- 
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @hasty-79 مرسی:) 
 چرا این همه ---> ......................؟:/همینجوری............ 
- 
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @hasty-79 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: ولی خانواده نمیاد.......... من بیشتر با بابام میرم..خیلی خوبه:) یکیرو میشناسم مثل شماست،منتهی میزنه بیرون ب پدرش همیشه میگ؛به اندازه ی کافی پول گذاشتی پیشت    alisoltany پولارو میبره؟نفهمیدم   
- 
alisoltany پولارو میبره؟نفهمیدم   @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: alisoltany پولارو میبره؟نفهمیدم   میرن بیرون،ولی همش خرج میکنه  
 به بهانه استراحت درسی میرن بیرون 
- 
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: alisoltany پولارو میبره؟نفهمیدم   میرن بیرون،ولی همش خرج میکنه  
 به بهانه استراحت درسی میرن بیرون alisoltany آها! 
 بیرون منظورم کوه بود...پیاده روی طور  
- 
alisoltany آها! 
 بیرون منظورم کوه بود...پیاده روی طور  @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: alisoltany آها! 
 بیرون منظورم کوه بود...پیاده روی طور   

|
 |

شعردانه
شعردانه