هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۲:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-f-sh
چطور اون پستو پیدا کردی؟والا ضعف کردم گفتم بیام استراحت پستای قبلیو بخونم بلایکم ثواب کنم...
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-f-sh
چطور اون پستو پیدا کردی؟والا ضعف کردم گفتم بیام استراحت پستای قبلیو بخونم بلایکم ثواب کنم...
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۲:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-f-sh اوم
-
۸ تیرماه
-
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۲:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
می خوام از فردا روزه نگیییرم اصلا نمی تونم بخونم 1 ساعت زیست میخونم از تشنگی و سردرد کلافه می شم از صب فقط 4 ساعت خوندم از طرفیم می ترسم روزمو بخورم وای یا خدا چیکار کنم:face_with_cold_sweat:
-
خو نگیر کفاره بده
-
می خوام از فردا روزه نگیییرم اصلا نمی تونم بخونم 1 ساعت زیست میخونم از تشنگی و سردرد کلافه می شم از صب فقط 4 ساعت خوندم از طرفیم می ترسم روزمو بخورم وای یا خدا چیکار کنم:face_with_cold_sweat:
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۲:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-f-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
از 10شب بخون تاصب
-
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۲:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@hadidoa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
خو نگیر کفاره بده
استغفرالله...گناهه...اونجوری نگو روزه واجبه
-
@dr-f-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
از 10شب بخون تاصب
unuccustoლed بنظرم پیشنهاد خوبی نیس به هیچ وجه چون چرخه خوابش بهم میخوره واین روند تا کنکور ادامه پیدا میکنه
-
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۲:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من مشکلی با بیداری ندارم شب تا صبحم بیدار می مونم ولی روزا خوندن یه چیز دیگه است در ضم اگه بخوام حداقل 12ساعت بخونم باید روزام بخونم ..هعی ولی بازم ممنون بابت راهنمایی هاتون اگه راه کار داشتین بازم بگین
-
من مشکلی با بیداری ندارم شب تا صبحم بیدار می مونم ولی روزا خوندن یه چیز دیگه است در ضم اگه بخوام حداقل 12ساعت بخونم باید روزام بخونم ..هعی ولی بازم ممنون بابت راهنمایی هاتون اگه راه کار داشتین بازم بگین
@dr-f-sh بیدار موندن وخوندن تاصبح نزدیک یک ماه کنکور باید اصلاح بشه چون روزکنکورم ممکنه اینطوری بشه ونتونید بخوابین و بقیه ماجرا رو خودتون تصور کنید !
-
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۲:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-f-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
خب 12ساعت میشه دیگ از 10شب تا فردا یک ظهر بااستراحت اینا
-
@dr-f-sh بیدار موندن وخوندن تاصبح نزدیک یک ماه کنکور باید اصلاح بشه چون روزکنکورم ممکنه اینطوری بشه ونتونید بخوابین و بقیه ماجرا رو خودتون تصور کنید !
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۲:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@hadidoa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
چه کنیم زمان اندک است و هدفم ارزششو داره یه هفته اخر درستش می کنم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۲:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
جالبهنوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۲:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۲:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها فعلا بریدسردرسو مشقتون
ممنون واسه راهنماییتون روزخوش التماس دعا
-
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۲:۲۶ آخرین ویرایش توسط _F_SSU_ انجام شده
سلام
وضعیت : عااالی
اب و هوا : عااالی
نه گرسنه نه تشنه
(الحمدلله)
علت : هنوز مغزم باورش نشده :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: فردا کم کم با واقعیت رو به رو میشه :))
با اجازتون فعلا!:raised_hand_with_fingers_splayed_light_skin_tone: -
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۲:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یعنی چی everything is upset ?
-
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۲:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
everything is love is out version 2
بریم بخریمش کجا هست ؟
یکم ما هم بازی کنیم
-
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۲:۳۹ آخرین ویرایش توسط oooopppssss انجام شده
-
سلام
وضعیت : عااالی
اب و هوا : عااالی
نه گرسنه نه تشنه
(الحمدلله)
علت : هنوز مغزم باورش نشده :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: فردا کم کم با واقعیت رو به رو میشه :))
با اجازتون فعلا!:raised_hand_with_fingers_splayed_light_skin_tone:نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۲:۵۳ آخرین ویرایش توسط astmn5975uhfkep انجام شده@f_ssu
قدیما که بچه بودیم
نصف روز تشنه میشد میرفتیم اب میخوردیم چند دقیقه بعدش یادمون میافتاد روزه ایم
یک حالی میداد یک حالی میداد
تا شبم تشنه نمیشدیم
یادش بخیر....
تنها زمانی که از فراموش کاری لذت بردم همون زمان ها بود