هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
کیف پول شما چقدر پول داره؟؟؟ * _ * 
- 
کیف پول شما چقدر پول داره؟؟؟ * _ * 
- 
چه کسی قهوه و کاکائو و بستنی و هله هوله و لواشک وهر چی ضرر داره دوست داره؟  
- 
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999  
 ن دیگ فقط همینه اه بخشکی شانس هیمن یه لینک       نه تومن نه تومن
       تو چی تو چی
- 
کیف پول شما چقدر پول داره؟؟؟ * _ * @javadm328 
 9تومن همش:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: 
- 
@zahra-m1999 کاملااا برعکس 
 فوق فوقش یه بار در روزو بخورم@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 کاملااا برعکس 
 فوق فوقش یه بار در روزو بخورمتا چهارده سالگی چای نخورده بودم منتها یه بار سرم درد می کرد امتخان داشتم نخوابیده بودم دایی م پیشنهاد کرد گفت مسکن نخور این بخور خوب میشی      از اون روپز مایه حیات من اب نیست چایه از اون روپز مایه حیات من اب نیست چایه
- 
من 25 هزار دارم  
- 
چه کسی قهوه و کاکائو و بستنی و هله هوله و لواشک وهر چی ضرر داره دوست داره؟  
- 
چه کسی قهوه و کاکائو و بستنی و هله هوله و لواشک وهر چی ضرر داره دوست داره؟  @javadm328 کیه که اینارو دوست نداشته باشه  
- 
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 منم 9 :(((( 
 تو 9 تومنو بده من بشه 18         تو هزار تومن خزر بده تو هزار تومن خزر بده     
- 
@javadm328 کیه که اینارو دوست نداشته باشه  @اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @javadm328 کیه که اینارو دوست نداشته باشه  دشمن  
- 
@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @javadm328 کیه که اینارو دوست نداشته باشه  دشمن  @javadm328 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @javadm328 کیه که اینارو دوست نداشته باشه  دشمن  دشمنم دوس داره  
- 
@javadm328 کیه که اینارو دوست نداشته باشه  @اسمان-ابی 
 راستی ازمون امروز کلمه
 زی
 اومده بوداااا
- 
@اسمان-ابی 
 راستی ازمون امروز کلمه
 زی
 اومده بوداااا@javadm328 تا عمر دارم فک نکنم فراموشش کنم  
- 
کیف پول شما چقدر پول داره؟؟؟ * _ * @javadm328 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: کیف پول شما چقدر پول داره؟؟؟ * _ * 32.500  :// ://
- 
من 25 هزار دارم  @javadm328 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: من 25 هزار دارم  تَکرار میکنم من 25 هزار تومان در کیف پولم پول دارمدیدید یا بازم بنویسم؟  
- 
@javadm328 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: کیف پول شما چقدر پول داره؟؟؟ * _ * 32.500  :// ://@faezeh-r اوووو تو از همه پول دارتری پس  

|
 |

شعردانه
شعردانه