هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
@zahra-m1999 
 حالا انگار تامپه
 بشین سرجات
 هیچیکی دیگه سوال نداره 
- 
@zahra-m1999 
 حالا انگار تامپه
 بشین سرجات
 هیچیکی دیگه سوال نداره @dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 
 حالا انگار تامپه
 بشین سرجات
 هیچیکی دیگه سوال نداره بروببینم لیست خوب بدت اماده کن 
 دارم میرم جواب یکی دیگه رو بدم
- 
ســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــاراجان من تووووو 
- 
ســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــاراجان من تووووو 
- 
@dr-f-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: کاش اقا جواد بود مجلس و شاد می کرد      یعنی الان ماداریم سینه میزنیم خواهرم؟    
- 
@dr-f-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: کاش اقا جواد بود مجلس و شاد می کرد      یعنی الان ماداریم سینه میزنیم خواهرم؟    @dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-f-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: کاش اقا جواد بود مجلس و شاد می کرد      یعنی الان ماداریم سینه میزنیم خواهرم؟          
- 
@dr-f-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: کاش اقا جواد بود مجلس و شاد می کرد      یعنی الان ماداریم سینه میزنیم خواهرم؟    
- 
@dr-f-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: کاش اقا جواد بود مجلس و شاد می کرد      یعنی الان ماداریم سینه میزنیم خواهرم؟    @dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-f-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: کاش اقا جواد بود مجلس و شاد می کرد      یعنی الان ماداریم سینه میزنیم خواهرم؟      ... ...
- 
@dr-f-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: کاش اقا جواد بود مجلس و شاد می کرد      یعنی الان ماداریم سینه میزنیم خواهرم؟    @dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-f-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: کاش اقا جواد بود مجلس و شاد می کرد      یعنی الان ماداریم سینه میزنیم خواهرم؟         
- 
بهم برخورد من بـــــــــــرفتم 

- 
   @dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بهم برخورد من بـــــــــــرفتم 
   عامو مبصر که کلاس ول نمی کنه بیا بیا     
- 

- 
یالا همتون بگید ن ننرو 
 زود باشین    بگید تانرفتم بگید باش خودتون پشیمون میشیدا    

|
 |

شعردانه
شعردانه