هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
چقد بده که گاهی اوقات باید برای تک تک کارای زندگیت به بقیه جواب پس بدی:confused_face:
ازمون خراب کردید؟:joy:
alisoltany در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
چقد بده که گاهی اوقات باید برای تک تک کارای زندگیت به بقیه جواب پس بدی:confused_face:
اسمان
درکت می کنم امروز کلی پر انرژی شروع کردم یه ساعت ۴۵تست زیست با تحلیل اما بعدش زدن حالم بد کردن -
alisoltany نه قلم که نمیرم:face_with_tears_of_joy:
ولی منظورمو ادمایین که اینقد سرک میکشن تو زندگی ادم :face_with_tears_of_joy:
امروز یکیو دیدم برداشته بهم میگه عههه یه ماه دیگه کنکور داریا عه فلان عه چنان عه چرا پشت کنکور موندی
عه خب به توچهههههههه:face_with_tears_of_joy: بعضیا خیییییییلی پررو ان اصن دلم خواسته دلمم:pensive_face: -
امروز یکیو دیدم برداشته بهم میگه عههه یه ماه دیگه کنکور داریا عه فلان عه چنان عه چرا پشت کنکور موندی
عه خب به توچهههههههه:face_with_tears_of_joy: بعضیا خیییییییلی پررو ان اصن دلم خواسته دلمم:pensive_face:@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
عه خب به توچهههههههه:face_with_tears_of_joy: بعضیا خیییییییلی پررو ان اصن دلم خواسته دلمم:pensive_face:دلت خوش من عموم برگشته میگه سال اول میرفتی بهتره بود پیرا پزشکیا الان اونم نمیاری
-
@zahra-m1999 نمیدونم باور کن اصن زمین وزمان دست به دست هم میدن حالمو خراب کنن
-
@zahra-m1999 عه تکراری نذار دگه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
ما همچین صبری نداریم
این همه درد ....!
چرا واقعا:confused_face: :pensive_face: -
@zahra-m1999 عه تکراری نذار دگه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
ندارم خب بگرد بیاب 😂😂😂
-
-
@zahra-m1999 اصلاااااا درست نیست برا منکه
من و بیخیالی؟؟؟؟؟
بمب استرس که میگن منم من:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@zahra-m1999 زنبورم خودتی:face_with_tears_of_joy: :grinning_face_with_smiling_eyes:
-
@zahra-m1999 اصلاااااا درست نیست برا منکه
من و بیخیالی؟؟؟؟؟
بمب استرس که میگن منم من:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@zahra-m1999 موریانه کی بودی تو:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@zahra-m1999 موریانه کی بودی تو:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
یگانه 😂😂😂😂
-