هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
alisoltany من اصن پزشکی نمیخوام:grinning_face_with_smiling_eyes:
@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
خب نهایت اوجی و غایتی ک دارید واسه زندکیتون چیه؟
-
خب نهایت اوجی و غایتی ک دارید واسه زندکیتون چیه؟
alisoltany نهایتتشو که نمیشه از الان گف چون ادم به هرچی که میرسه باز یه چیز دیگه میخواد
ارزوهای ادما که ته ندارن -

ما همچین صبری نداریم
این همه درد ....!
چرا واقعا:confused_face: :pensive_face:@1540557162
سلام:neutral_face: -
فااطمه خوش بحالت:slightly_smiling_face:
کلی دعاتون کردم هرکی که تو ذهنم بود به اسم و کسی هم که توذهنم به اسم نبود جمعی دعا کردم تازه گفتم دعای آسمان ابی کاربر الاییمونم برآورده شه 🙈🙈🙈
-
@zahra-m1999 اوهوم
ولی بقیه نیستن که -
کلی دعاتون کردم هرکی که تو ذهنم بود به اسم و کسی هم که توذهنم به اسم نبود جمعی دعا کردم تازه گفتم دعای آسمان ابی کاربر الاییمونم برآورده شه 🙈🙈🙈
فااطمه اسمون ابی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
مرسیوووو دوست جاونم -

-
@zahra-m1999 اوهوم
ولی بقیه نیستن که@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zahra-m1999 اوهوم
ولی بقیه نیستن کهخب بیا پیوی کارت دارم دختر خوب
ول کن بزار همینجا بگم با بچه ها هماهنگ کنیم یه زمان مشخص بیام واسه خنده😂 -
@1540557162
سلام:neutral_face:alisoltany
سلام :face_with_rolling_eyes: -
@zahra-m1999 اوهوم
ولی بقیه نیستن کهخب بیا پیوی کارت دارم دختر خوب
ول کن بزار همینجا بگم با بچه ها هماهنگ کنیم یه زمان مشخص بیام واسه خنده😂@zahra-m1999 منکه بیشتر اخر شبا میام
باشه -
alisoltany نهایتتشو که نمیشه از الان گف چون ادم به هرچی که میرسه باز یه چیز دیگه میخواد
ارزوهای ادما که ته ندارن@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ارزوهای ادما که ته ندارنروزی رو متصور شین ک خیلی کارهای بزرگی رو دارید انجام میدید،اونروز خیلی خنده داره ک مثلا یکی نظرشو گفته ک مثلا شما کنکور چرا موندی و...
فک کنم منظورمو نتونستم خوب برسونم:joy: امروز اصلا نمیدونم چرا اینطوریه:neutral_face: -

-
@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:

به هرسازی خوش نمیسازد مگر عودش بسوخت
عندلیبان را چه پیش امد هزاران را چشد -
alisoltany
سلام :face_with_rolling_eyes:@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
alisoltany
سلام :face_with_rolling_eyes:چطوری : )
-
ارزوهای ادما که ته ندارنروزی رو متصور شین ک خیلی کارهای بزرگی رو دارید انجام میدید،اونروز خیلی خنده داره ک مثلا یکی نظرشو گفته ک مثلا شما کنکور چرا موندی و...
فک کنم منظورمو نتونستم خوب برسونم:joy: امروز اصلا نمیدونم چرا اینطوریه:neutral_face:alisoltany اره همه ی حرفای شما درست
ولی یه لحظه این رسید به ذهنم که اگههههههه امسال خدایی نکردهه زبونم لال:face_with_tears_of_joy:
اونی که میخوام نشه چه میخوام بکنم:pensive_face: من همیشه نمیذارم دیگران روی جهت فکریم اونقدرا تاثیر بذارن ولی به هرحال نمیشه از کنار همه چیم اینقدرام اسون گذشت -
@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:

به هرسازی خوش نمیسازد مگر عودش بسوخت
عندلیبان را چه پیش امد هزاران را چشدalisoltany
دیگه هزاری نمونده ...:pensive_face: -
alisoltany اره همه ی حرفای شما درست
ولی یه لحظه این رسید به ذهنم که اگههههههه امسال خدایی نکردهه زبونم لال:face_with_tears_of_joy:
اونی که میخوام نشه چه میخوام بکنم:pensive_face: من همیشه نمیذارم دیگران روی جهت فکریم اونقدرا تاثیر بذارن ولی به هرحال نمیشه از کنار همه چیم اینقدرام اسون گذشت@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
alisoltany
ولی یه لحظه این رسید به ذهنم که اگههههههه امسال خدایی نکردهه زبونم لال:face_with_tears_of_joy:فعلا ک این تفکر اشتباه و نباید اصلا فکر کرد در این باره،بعد کنکور ی ماه وقت دارید واسه تصمیم گیری ک اگ خدای نکرده ......
انشالله ک هیچوقت نیاد ولی اونروز شما باید تصمیم بگیرید ک روش بقیه رو برید یامتفاوت بجنگید و ...
مهم نیست دنیا چقدر میپیچه اگ ب خودتون مسلط شید و خودتون رو باور کنید