هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
659869 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
خدایش من دغدغه ام پول توجیبی حس خوبی ندارم برم دانشگاه واونقدر سینم باشه بعد از بابام پول بگیرم
مطمئنا میرم سراغ کار تدریس ومشاوره 😂😂😂😂😂😂😂😁
اعتماد به نفس کی بودم منولی میگم بچه مردم رو بدبخت میکنم از این میترسم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
شما یامن ؟!؟؟
من که میدونم تدریسم بددنییت مشاوره هم سعی می کنم خوب شم 😂😂😂😂😂😂😂@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
659869 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
خدایش من دغدغه ام پول توجیبی حس خوبی ندارم برم دانشگاه واونقدر سینم باشه بعد از بابام پول بگیرم
مطمئنا میرم سراغ کار تدریس ومشاوره 😂😂😂😂😂😂😂😁
اعتماد به نفس کی بودم منولی میگم بچه مردم رو بدبخت میکنم از این میترسم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
شما یامن ؟!؟؟
من که میدونم تدریسم بددنییت مشاوره هم سعی می کنم خوب شم 😂😂😂😂😂😂😂خب من دیگه ... این به ذهنم میاد که بچه مردم رو بدبخت میکنم میشه 100000 هزار کنکور بعد با خانواده میان دعوا... همش این جلو چشامه :frowning_face: :frowning_face: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
میگم یکم یواشتر بزنین:face_with_tears_of_joy:
نمیرسم همه رو جواب بدم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
میگم یکم یواشتر بزنین:face_with_tears_of_joy:
نمیرسم همه رو جواب بدم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:حس میکنید دائم دارید تگ میشید؟:joy:
-
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@اسمان-ابی
اره اردوی دفاع مقدسخشم شب و بمب باران و....
کلی سرباز دوروبرمون بودبین آسایشگاهمون وآسایشگاه پسرا سیم خاردار کشیده بودن....
برا درس آمادگی دفاعی نبردنتون؟
ازمشهد ا مده بودن 😕😕😕
من نرفتم اما موقع راهیان نور تو یه محیط پادگانی رفتیم برای خواب البته فاقد هر گونه سرباز
@zahra-m1999
اییییییی راهیان نور😂😂😂ن اردو بود برا دفاع مقدس....
چقدبرنامه اجرا کردن .... -

شپش خوووشگل:face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing:
-
alisoltany
ن بخدا اردوی دفاع مقدس همه رو بردن....شمارونبردن پادگان؟
سروان ما چشم سبز بداخلاق بود😂😂😂
ی آخوندی هم بود..چقد بچه ها اذیتشون کردن 😐😐😐@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
alisoltany
ی آخوندی هم بود..چقد بچه ها اذیتشون کردن 😐😐😐این دخترا خیلی اخوندها رو اذیت میکنن انصافا،دلم واسشون میسوزه وقتی گیر میفتن بین دخترا،مخصوص طلبه ها
-
@dr-yassi وااااااااااااااای ارههههه منم اومدم راهیان با مدرسه:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: اخه تو گفدی سربازی:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
ساعت 12 شب بردنمون رزم شب یادمه اینقدر صداها شدید بود و هوام سرد بود که از هیجان به خودم میلرزیدم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: هیچ وقت یادم نمیره خیلی خوش گذشت -
alisoltany
ی آخوندی هم بود..چقد بچه ها اذیتشون کردن 😐😐😐این دخترا خیلی اخوندها رو اذیت میکنن انصافا،دلم واسشون میسوزه وقتی گیر میفتن بین دخترا،مخصوص طلبه ها
alisoltany
تیکه میپروندن بهش...😐😐😐یه سربازی هم همراش بود فقط میخندید....
ایام محرم بود...
تواتوبوس بزن بکوب بود...
حاج اقا اون جلو هر۵دقیقه میگه صلووووااااااات
همه میزنن زیرگریه (مسخره میکنن😂😂😂😂😂
-
alisoltany
alisoltany در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
alisoltany
ی آخوندی هم بود..چقد بچه ها اذیتشون کردن 😐😐😐این دخترا خیلی اخوندها رو اذیت میکنن انصافا،دلم واسشون میسوزه و گیر میفتن بین دخترا،مخصوص طلبه ها
والا ما یه بار گیر دادیم درمورد همون مسئله که عکس گذاشتن ترسیدیم اسمش نیارم 😂😂😂حرف بزنن البته. همین جوری اومده بودن مدرسه گفت وجدانا نه من مدرسه پسرونه گفتم ترسیدن 😁😂😂😂طرف از ترس خوابش نبرده دیگه شما جای خود دارید
-
خب دیگ برید بخوابید دارید اشتباه میزنید همگی:neutral_face:
-
😁😂😂😂😂
-
@dr-yassi وااااااااااااااای ارههههه منم اومدم راهیان با مدرسه:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: اخه تو گفدی سربازی:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
ساعت 12 شب بردنمون رزم شب یادمه اینقدر صداها شدید بود و هوام سرد بود که از هیجان به خودم میلرزیدم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: هیچ وقت یادم نمیره خیلی خوش گذشت@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ساعت 12 شب بردنمون رزم شب یادمه اینقدر صداها شدید بود و هوام سرد بود که از هیجان به خودم میلرزیدم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: هیچ وقت یادم نمیره خیلی خوش گذشتمنم رفتم راهیان نور اتفاقا همین رزمی که میگی مارو هم بردن و خیلی لرزیدم و آخرشم با امبولانس برگشتم خونه 😣😑😑😑
-
ما همچنان از خاطرات زهرا فیض میبریم کجا بریم؟
-
یسری محسن افشانی اومد کتابخونه مرکزی ...
مثلا برا همایش😐😐😐😐چه غوغایی شد مدیر ازانطباط همه نیم نمره کم کرد😐😐😐😐