هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
یه زمانی آلایی دانش آموزان آلاءreplied to آسِمان آبی on ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@اسمان-ابی
شونصدبار بهت گفتم
قبول نکردی -
rose77replied to یه زمانی آلایی on ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
rose77
مینا جون
کمبود محبت موج مکزیکی میره تو وجودت :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: نه مورد ازمایش الهی قرار میدم میخوام بدونم یه کمبود محبتی جلوتون قرار گرفت چکار میکنین :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: -
یه زمانی آلایی دانش آموزان آلاءreplied to rose77 on ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
rose77
شیطون بلا -
#خدایا خودت کمکم کن دوباره بلند شم
خدافظ همگیتون -
http://new-song.ir/دانلود-مداحی-حسین-شریفی-زیر-بارون/
شبتون خوش دلتون خدایی
یاعلی -
یه زمانی آلایی دانش آموزان آلاءreplied to آسِمان آبی on ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@اسمان-ابی
باهم بریم تاکنکور؟ -
این پست پاک شده!
-
Villarreal:0
Real madrid:2 -
و دگر هیچ.....
-
chakame دانش آموزان آلاءreplied to یه زمانی آلایی on ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۲۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
659869 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@دانش-آموزان-آلاء یه چیزی همین الان یادم اومد ... اقا .... هر کدوم 100 دلار بیاین بالا ارزشش رو داره ....
اینم عیدی من به شما:
تو کلاس کنکور بودم کلاس ریاضی ... معلم عالی بود میگفت میدونین طراح ریاضی تجربی کنکور از کدوم کتاب تست میده؟
رفت کتاب دیفرانسیل خوشخوان رو اورد گذاشت جلو ما ....سوالات کنکور همین 96-95 و اینا رو هم گذاشت طرف دیگه
کپی برابر اصل بود.... دقیقا یکی بودن. پیشنهادم اینه از اول خرداد هر روز دیفرانسیل خوشخوان کار کنیم
@دانش-آموزان-آلاء یه چیزی همین الان یادم اومد ... اقا .... هر کدوم 100 دلار بیاین بالا ارزشش رو داره ....
اینم عیدی من به شما:
تو کلاس کنکور بودم کلاس ریاضی ... معلم عالی بود میگفت میدونین طراح ریاضی تجربی کنکور از کدوم کتاب تست میده؟
رفت کتاب دیفرانسیل خوشخوان رو اورد گذاشت جلو ما ....سوالات کنکور همین 96-95 و اینا رو هم گذاشت طرف دیگه
کپی برابر اصل بود.... دقیقا یکی بودن. پیشنهادم اینه از اول خرداد هر روز دیفرانسیل خوشخوان کار کنیم
الـــــــــــــــــکی؟
وااای من ریاضی ناامیدم کرده
همگی هنگ کردیم چند ساله دارن از خوشخوان میدن
چه جالب....
خوشخوان اسم انتشاراته ؟بله
-
هیشکی رو ندارم...
حتی باهاش حرف بزنم
میگن حرفاتو بنویس خالی بشی نمی دونن برا بضی چیزا بغل مامان لازمه سرتو بذاری گریه کنی -
_nawrm_ دانش آموزان آلاءreplied to armir ali on ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۲۱:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
armir ali
فکـر کردین ما داریم ؟؟
اینکه یهـو با چشمـایِ خودت ، بی ارزش شدنِت رو تو زندگیِ بهترین رفقـات ببینی ،
خیلی سخت تر از اینه که کسی رو نداشته باشی که باهاش حرف بزنی .. !
آدم وقتی یه چیزی رو نداشته باشه ، راحت میتونه باهاش کنار بیاد ..!
اما امان از وقتی که یه چیزی رو به دست بیاره و بعـد با چشمـایِ خودش ، به تماشـای از دست دادنش ، بشینه ..
بسوزه .. !
و هیچی نگه .. :)) -
یه چیزی که هست و به گفتنش میارزه اینه که"بودن با بعضیا =حس کردن تنهایی بیشتر"
یعنی تنها بودن هزار بار میارزه از بودن با کسایی که فقط تو خوشی ها یا وقتایی که نیاز دارن کنارتن.
یه خودکار
یه کاغذبردار فقط اسم بنویس ... اسم کسایی که بودنشون با نبودنشون فرقی نداره و فقط خط بزن بره. از تنهایی نترس . تنها بودن شرف داره به بودن با همچین موجوداتی.
چه اشکالی داره ادم وقتی تنها هست با خودش حرف بزنه ولی با نامرد جماعت حرف نزنه؟
-
armir ali در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
هیشکی رو ندارم...
حتی باهاش حرف بزنم
میگن حرفاتو بنویس خالی بشی نمی دونن برا بضی چیزا بغل مامان لازمه سرتو بذاری گریه کنیداش هر وقت دلت خواست حرف بزنی بهم پیام بده یا همینجا با بقیه صحبت کن یا خودت برا خودت تایپ کن من همینکارو میکنم
وقتی خواستی حرف بزنی کسی نبود یه کاغذ بردار فقط بنویس هر چی دوست داری ....
-
یه چیزی رو خوب گفتی ... بغل پدر مادر تنها جای ارامبخشی هست که میشناسم
-
این پست پاک شده!
-
-
659869replied to oooopppssss on ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۲۲:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
از بیکاری به وجد اومدم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
145602/198006