هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
وای وای چه امتحان سختی بود
-
-
@فاطمه-ملاح نه بابا راحت بود که...اگه امتحان نهایی های سالای پیشو خونده باشی میدیدی تقریبا دو سومش از سالای قبل بود یا حتی بیشتر
-
@mahana نهایی دینی
-
-
@فاطمه-ملاح نه بابا راحت بود که...اگه امتحان نهایی های سالای پیشو خونده باشی میدیدی تقریبا دو سومش از سالای قبل بود یا حتی بیشتر
astronautsarah دارم مسخره یکنم دیگه
-
@mahana امتحان چی داری؟
-
@mahana امتحان چی داری؟
astronautsarah فیزیک
-
هییییییی چه روزای خوبی بود... پیش دانشگاهی که بودم به خاطر بیماریم تازه از درسای سوم خلاص شده بودم که ثبت نام کردم تو یه مدرسه و غیر حضوری خوندم ... تو 15 روز از 0 برای نهایی شروع کردم بخونم و خیلی از درسای پیش رو پاس شدم بچز زیستش... اونوقتا فقط بحث پاس شدن بود... الان بحث امتحان شما رو میبینم حسودی میکنم
-
astronautsarah فیزیک
@mahana اوه...دعا میکنم برات
-
@mahana اوه...دعا میکنم برات
astronautsarah خیلییی ممنون
-
هییییییی چه روزای خوبی بود... پیش دانشگاهی که بودم به خاطر بیماریم تازه از درسای سوم خلاص شده بودم که ثبت نام کردم تو یه مدرسه و غیر حضوری خوندم ... تو 15 روز از 0 برای نهایی شروع کردم بخونم و خیلی از درسای پیش رو پاس شدم بچز زیستش... اونوقتا فقط بحث پاس شدن بود... الان بحث امتحان شما رو میبینم حسودی میکنم
659869 بخدا خلاص شدی...زجر و عذابه همش....من ب تو حسودیم میشه
-
astronautsarah خیلییی ممنون
@mahana فدات
-
astronautsarah در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
نه بابا الان باورت میشه فقط تو پیش مشکل دارم؟ از درسای پیش بدم میاد نمیدونم چرا
من موندم این نمره ها رو چطوری گرفتم
ریاضیش یه خورده مشکوک میزنهدینی فیزیک ادبیات 12 شیمی 16.5 ریاضی 18.75 زبان 20
الان تو بیا یه سوال از پیش بده اگه تونستم حل کنم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
Omid Asia سلام مرسی شما خوبید؟