هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
وای وای چه امتحان سختی بود :relieved_face: :relieved_face: :confused_face: :neutral_face:
-
وای وای چه امتحان سختی بود :relieved_face: :relieved_face: :confused_face: :neutral_face:
-
@فاطمه-ملاح نه بابا راحت بود که...اگه امتحان نهایی های سالای پیشو خونده باشی میدیدی تقریبا دو سومش از سالای قبل بود یا حتی بیشتر:grinning_face:
-
@mahana نهایی دینی
-
659869 :grinning_face_with_smiling_eyes: :face_with_tears_of_joy: :ok_hand_light_skin_tone:
-
@فاطمه-ملاح نه بابا راحت بود که...اگه امتحان نهایی های سالای پیشو خونده باشی میدیدی تقریبا دو سومش از سالای قبل بود یا حتی بیشتر:grinning_face:
astronautsarah دارم مسخره یکنم دیگه :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:
-
@mahana امتحان چی داری؟
-
@mahana امتحان چی داری؟
astronautsarah فیزیک
-
هییییییی چه روزای خوبی بود... پیش دانشگاهی که بودم به خاطر بیماریم تازه از درسای سوم خلاص شده بودم که ثبت نام کردم تو یه مدرسه و غیر حضوری خوندم ... تو 15 روز از 0 برای نهایی شروع کردم بخونم و خیلی از درسای پیش رو پاس شدم بچز زیستش... اونوقتا فقط بحث پاس شدن بود... الان بحث امتحان شما رو میبینم حسودی میکنم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
astronautsarah فیزیک
@mahana اوه...دعا میکنم برات:face_without_mouth: :relieved_face: :folded_hands_light_skin_tone:
-
@mahana اوه...دعا میکنم برات:face_without_mouth: :relieved_face: :folded_hands_light_skin_tone:
astronautsarah خیلییی ممنون😍😍
-
هییییییی چه روزای خوبی بود... پیش دانشگاهی که بودم به خاطر بیماریم تازه از درسای سوم خلاص شده بودم که ثبت نام کردم تو یه مدرسه و غیر حضوری خوندم ... تو 15 روز از 0 برای نهایی شروع کردم بخونم و خیلی از درسای پیش رو پاس شدم بچز زیستش... اونوقتا فقط بحث پاس شدن بود... الان بحث امتحان شما رو میبینم حسودی میکنم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
659869 بخدا خلاص شدی...زجر و عذابه همش....من ب تو حسودیم میشه:neutral_face: :confused_face: :crying_cat_face:
-
astronautsarah خیلییی ممنون😍😍
@mahana فدات:face_blowing_a_kiss: :heart_suit:
-
659869 بخدا خلاص شدی...زجر و عذابه همش....من ب تو حسودیم میشه:neutral_face: :confused_face: :crying_cat_face:
astronautsarah در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
نه بابا الان باورت میشه فقط تو پیش مشکل دارم؟ از درسای پیش بدم میاد نمیدونم چرا
من موندم این نمره ها رو چطوری گرفتم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
ریاضیش یه خورده مشکوک میزنهدینی فیزیک ادبیات 12 شیمی 16.5 ریاضی 18.75 زبان 20
الان تو بیا یه سوال از پیش بده اگه تونستم حل کنم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
Omid Asia سلام مرسی شما خوبید؟:grinning_face_with_smiling_eyes: