هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@faezeh-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
Zahra M در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:

:small_blue_diamond: دیر که جواب میدهی %(#247ea8)[نگران] می شوم …!
:small_orange_diamond: می گویند نگرانی، %(#ff0000)[عشق] نیست !:small_blue_diamond: چند روز که صدای خنده هایت را نمی شنوم %(#247ea8)[دلتنگ] می شوم …!
:small_orange_diamond: می گویند دلتنگی، %(#ff0000)[عشق] نیست !:small_blue_diamond: به بودنت، به عاشقانه هایت %(#247ea8)[عادت] کرده ام …!
:small_orange_diamond: می گویند عادت %(#ff0000)[عشق] نیست !:small_blue_diamond: و من هنوز حیرانم از این همه که %(#247ea8)[درگیر]م با تو …
:small_orange_diamond: که می گویند %(#ff0000)[عشق] نیست …:large_blue_diamond: %(#d10707)[تو] بگو %(#ff0000)[عشق] هست؟
:large_orange_diamond: یا %(#ff0000)[عشق] نیست!:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:
:winking_face:
:thumbs_up_light_skin_tone: :thumbs_up_light_skin_tone: :thumbs_up_light_skin_tone: :thumbs_up_light_skin_tone:من می رفیقه غش 😂😂😂خوشم میاد رفیقا هوای همو دارید هاااا😂😂
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:

:small_orange_diamond: می گویند نگرانی، %(#ff0000)[عشق] نیست !:small_blue_diamond: چند روز که صدای خنده هایت را نمی شنوم %(#247ea8)[دلتنگ] می شوم …!
:small_orange_diamond: می گویند دلتنگی، %(#ff0000)[عشق] نیست !:small_blue_diamond: به بودنت، به عاشقانه هایت %(#247ea8)[عادت] کرده ام …!
:small_orange_diamond: می گویند عادت %(#ff0000)[عشق] نیست !:small_blue_diamond: و من هنوز حیرانم از این همه که %(#247ea8)[درگیر]م با تو …
:small_orange_diamond: که می گویند %(#ff0000)[عشق] نیست …:large_blue_diamond: %(#d10707)[تو] بگو %(#ff0000)[عشق] هست؟
:large_orange_diamond: یا %(#ff0000)[عشق] نیست!:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:
:thumbs_up_light_skin_tone: :thumbs_up_light_skin_tone: :thumbs_up_light_skin_tone: :thumbs_up_light_skin_tone:من می رفیقه غش
یه جوری صحبت کنید ماهم متوجه بشیم عه چه وضعشه عاخه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
فقط رفیقشو متوجه شدم:neutral_face: -
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:

:thumbs_up_light_skin_tone: :thumbs_up_light_skin_tone: :thumbs_up_light_skin_tone: :thumbs_up_light_skin_tone:من می رفیقه غش
یه جوری صحبت کنید ماهم متوجه بشیم عه چه وضعشه عاخه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
فقط رفیقشو متوجه شدم:neutral_face: -
Zahra M رشتی ها وقتی یه نفر از خودت تعریف میکنه میگن من مَرا غش (یعنی من برای خودم غش کنم یعنی طرف خیلی خودشو دوسداره )
اینی ک گفتم یعنی من برای رفیقم غش کنم یعنی شما دوتا خیلی دل و قلوه میدید و میگیرید 😅😅😅 -
@dr-sobhan عاقا من فقط خودموغش هیشکیو نَغش:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_sunglasses:
-
@dr-sobhan عاقا من فقط خودموغش هیشکیو نَغش:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_sunglasses:
:/
وات؟
من؟!:// -
@faezeh-r تو که آنلاین نبودی :/
یهو از کجا پیدات شد؟!:neutral_face:
ببین بعدا برات مفصل توضیح میدم:face_with_tears_of_joy:Zahra M در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ببین بعدا برات مفصل توضیح میدم:face_with_tears_of_joy:://////
لازم نکرده اون رو که باید میفهمیدم فهمیدم ;(
خیلی دوست داشتم اماباى فور اور :/
-
ببین بعدا برات مفصل توضیح میدم:face_with_tears_of_joy:://////
لازم نکرده اون رو که باید میفهمیدم فهمیدم ;(
خیلی دوست داشتم اماباى فور اور :/
-
@faezeh-r یه چیزی بود میگفتن چی بود...
آهان... تو که نباشی رفیقات هستن
الان از همونا:face_with_tears_of_joy: :neutral_face: -
Zahra M خانوم انقد تو پی وى مزاحم نشو://
قبول نخواهم کرد:))باش:face_with_tears_of_joy: :neutral_face:
جان من چی میزنی؟!:face_with_tears_of_joy: -
چ امتحان گلابی بود :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
خدایا مرسی که از شر امتحانات راحت شدم:face_with_tears_of_joy: امتحان چی داشتی؟
-
خدایا مرسی که از شر امتحانات راحت شدم:face_with_tears_of_joy: امتحان چی داشتی؟
sheydadb37
معارف . نهاییه -
sheydadb37
معارف . نهاییه@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
sheydadb37
معارف . نهاییهاهان:expressionless_face: :expressionless_face:
-
sheydadb37
معارف . نهاییهاهان:expressionless_face: :expressionless_face:
sheydadb37
چی شد ؟
فک میکردی الان بگم فیزیک و زیست و... :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: