هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
sheydadb37
شما هیچ خاطره دیگه ای با من ندارین ؟؟ عایا
ی بار هم منو با ی چیز دیگه بع یاد بیارین :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
sheydadb37
ی بار هم منو با ی چیز دیگه بع یاد بیارین :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:باور کن این یکی خیلی تو ذهنم مونده
-
astronautsarah
من درسنامه خونده بودم
سوال نخونده بودم@1540557162 نهایی رو وااقعا باید میخوندی...اون جوری گلابی تر ب نظر میرسید:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:
-
@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
sheydadb37
ی بار هم منو با ی چیز دیگه بع یاد بیارین :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:باور کن این یکی خیلی تو ذهنم مونده
sheydadb37
سعی کن فراموش کنی -
@1540557162 نهایی رو وااقعا باید میخوندی...اون جوری گلابی تر ب نظر میرسید:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:
astronautsarah
اره ولی نمیخونم تست میزنم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
astronautsarah
اره ولی نمیخونم تست میزنم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:@1540557162 خوبه...
-
-
-
-
Omid Asia عالی! همش تکراری بود
-
@mahana موفق بااااشی
-
خوشبختانه طی عملیات انتحاری که دیروز انجام شد ریاضی رو به درک واصل کردیم و به جمع شکست خوردگان اضافه شد
خب حالا نوبت گل پسرمونمرد افسانه ای جنگ ها فیزیکه ...
اینم اگه بخواد مثل ریاضی بیاد جلو تو راند اول کارش ساختست
#بروسلی
#گشنگی:(
#گرما
#صعب_العلاج -
خوشبختانه طی عملیات انتحاری که دیروز انجام شد ریاضی رو به درک واصل کردیم و به جمع شکست خوردگان اضافه شد
#بروسلی
#گرما
#صعب_العلاج -
#بروسلی
#گرما
#صعب_العلاج@soheil95s95
یه روزه؟
چطور؟
به منم بوگو