هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
نوشتهشده در ۱ خرداد ۱۳۹۷، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ehsan 0
اره کافیه...خصوصا اگه تست های ریدینگ رو حرفه ای بشی دیگه ب لغت هم نیاز نداری -
نوشتهشده در ۱ خرداد ۱۳۹۷، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱ خرداد ۱۳۹۷، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱ خرداد ۱۳۹۷، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@marzi-m محشره
-
Ehsan 0
اره کافیه...خصوصا اگه تست های ریدینگ رو حرفه ای بشی دیگه ب لغت هم نیاز ندارینوشتهشده در ۱ خرداد ۱۳۹۷، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهastronautsarah
واقعا؟؟؟؟؟
یعنی من فقط او کتاب چه لغت رو همشششش رو بخونم کامل و شبی یک ریدینگ یا دو تا بزنم میشه حدود 50 زد؟
تست لغت چی؟ -
Ehsan 0 اره کافیه...خصوصا اگه تست های ریدینگ رو حرفه ای بشی دیگه ب لغت هم نیاز نداری
-
@1540557162 خیلی قشنگه که این
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱ خرداد ۱۳۹۷، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ehsan 0
اپلکیشن تیک ایت رو از گاج دانلود کنید خیلی خوبه....لغات خارج از کتاب کنکور هم خوب بخونید -
-
@1540557162 خیلی قشنگه که این
نوشتهشده در ۱ خرداد ۱۳۹۷، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط oooopppssss انجام شدهastronautsarah
خودم گرفتمش :smiling_face_with_open_mouth: -
Ehsan 0
اپلکیشن تیک ایت رو از گاج دانلود کنید خیلی خوبه....لغات خارج از کتاب کنکور هم خوب بخونیدنوشتهشده در ۱ خرداد ۱۳۹۷، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-yassi
ممنون حتما -
astronautsarah
خودم گرفتمش :smiling_face_with_open_mouth:نوشتهشده در ۱ خرداد ۱۳۹۷، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@1540557162
واقعا ؟ خیلی عالیه:smiling_face_with_open_mouth: -
نوشتهشده در ۱ خرداد ۱۳۹۷، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام . کسی نیس راهنماییم کنه ؟؟؟؟
-
نوشتهشده در ۱ خرداد ۱۳۹۷، ۱۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@1540557162
واقعا ؟ خیلی عالیه:smiling_face_with_open_mouth:نوشتهشده در ۱ خرداد ۱۳۹۷، ۱۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهastronautsarah
تست لغت چی ؟
(ببخشید این قدر سوال میپرسم) -
@1540557162
واقعا ؟ خیلی عالیه:smiling_face_with_open_mouth:نوشتهشده در ۱ خرداد ۱۳۹۷، ۱۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهastronautsarah
اره باو
کلی از اینجور عکس ها دارم
زیاد میرم طبیعت گردی از همش هم عکس میگیرم از خیلی وییو های بهتر از این -
astronautsarah
خودم گرفتمش :smiling_face_with_open_mouth:نوشتهشده در ۱ خرداد ۱۳۹۷، ۱۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@1540557162 ادم خوبه تو کنار هدف بزرگش هنرهای حاشیه م بلد باشه
-
astronautsarah
تست لغت چی ؟
(ببخشید این قدر سوال میپرسم)نوشتهشده در ۱ خرداد ۱۳۹۷، ۱۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهEhsan 0
تست لغت خب راستش میدونی یکم واسه لغت دیره ها...ولی خب روی چهارم بیشتر مانور بده...و همون شهاب تست لغتاش عالیه
(خواهش میکنم)
-
نوشتهشده در ۱ خرداد ۱۳۹۷، ۱۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@اسما-م جلوی خونی مام ی پارک کوچیک هس اینقد خوبه مخصوصا زمستونا ک درختا کلا سفید پوش میشن