هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
:neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face:
-
انقدر انجمن تا الان خلوت نبوده :|
-
صدای هشداررو چطور خفه کنم😐😐😐
-
@M-an
خبرارو ول کنیم ... بد دادم کنکورمو نسبت به سنجش ها ... شاید مجبور بشم بیام دانشکده شما:face_with_tears_of_joy:@njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@M-an
خبرارو ول کنیم ... بد دادم کنکورمو نسبت به سنجش ها ... شاید مجبور بشم بیام دانشکده شما:face_with_tears_of_joy:شاید بقیه هم بد دادن کسی چی میدونه به نظرم بهش فکر نکنید خودش وقتی اومد میفهمین
-
@dr-yassi گلوشو فشار بده:|
-
-
@M-an دلم برات تنگولیده دلبرجان😍😍😍😍
-
@njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@M-an
خبرارو ول کنیم ... بد دادم کنکورمو نسبت به سنجش ها ... شاید مجبور بشم بیام دانشکده شما:face_with_tears_of_joy:شاید بقیه هم بد دادن کسی چی میدونه به نظرم بهش فکر نکنید خودش وقتی اومد میفهمین
-
@M-an دلم برات تنگولیده دلبرجان😍😍😍😍
-
@M-an
اره دیگه تا دو هفته مشخص میشه ... الان رشته انتخاب مبکنم تا ببینم بعد اعلام نتایج از کدوم دانشگاه میتونم در بیام@njzamin الان میشه انتخاب رشته کرد؟
-
@M-an
اره دیگه تا دو هفته مشخص میشه ... الان رشته انتخاب مبکنم تا ببینم بعد اعلام نتایج از کدوم دانشگاه میتونم در بیام -
@M-an
عزیزدلم خوبم
توجگوری؟ چه خبرا؟ ازاینورا ؟ اونورا؟ -
@njzamin الان میشه انتخاب رشته کرد؟
-
@M-an
خبرارو ول کنیم ... بد دادم کنکورمو نسبت به سنجش ها ... شاید مجبور بشم بیام دانشکده شما:face_with_tears_of_joy:@njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@M-an
خبرارو ول کنیم ... بد دادم کنکورمو نسبت به سنجش ها ... شاید مجبور بشم بیام دانشکده شما:face_with_tears_of_joy:من از همه بدتر دادم :joy:
-
این پست پاک شده!
-
@M-an
عزیزدلم خوبم
توجگوری؟ چه خبرا؟ ازاینورا ؟ اونورا؟ -
@njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@M-an
خبرارو ول کنیم ... بد دادم کنکورمو نسبت به سنجش ها ... شاید مجبور بشم بیام دانشکده شما:face_with_tears_of_joy:من از همه بدتر دادم :joy:
@Dr-Bernosi
اره معلومه کاملا ...
پزشکی تهران دیگه؟شایدم مشهد یااصفهان -
@M-an توچنین مهربان چرایی؟
-
@Dr-Bernosi
اره معلومه کاملا ...
پزشکی تهران دیگه؟شایدم مشهد یااصفهان@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@Dr-Bernosi
اره معلومه کاملا ...
پزشکی تهران دیگه؟شایدم مشهد یااصفهان:|
دارم شروع میکنم برا 98 : /