هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
کسی نمی خواد تاپیک این ماه رو بزنه ؟
یمی توضیح میدید من نمی دونم! هر ماه تایپک میزنن بچه ها؟
بله حتما
گروه خيرين کوچک دريا دل رو مي شناسين ؟
اگه نه اينجا باهاش آشنا بشين با جزنيات بيشتراما خيرين کوچک دريا دل آلايي هايي هستن که به آلا کمک مي کنن هر ماه و هر ماه تاپيکي ميزنن که تو لينک بالا کامل توضيح داده شده
اين گروه هم اکنون 123 عضو دارد که تعداد زيادي از آنها نيستن اين روزا شايد هم هستن و ما نمي بينيمشون
شما هم مي تونيد عضو اين گروه بشين و به آلا کمک کنين تا خدمات بهتري به دانش آموزان بده@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بله حتما
اگه نه اينجا باهاش آشنا بشين با جزنيات بيشتراما خيرين کوچک دريا دل آلايي هايي هستن که به آلا کمک مي کنن هر ماه و هر ماه تاپيکي ميزنن که تو لينک بالا کامل توضيح داده شده
اين گروه هم اکنون 123 عض. دارد که تعداد زيادي از آنها نيستن اين روزا شايد هم هستن و ما نمي بينيمشون
شما هم مي تونيد عضو اين گروه بشين و به آلا کمک کنين تا خدمات بهتري به دانش آموزان بدهمی توانم این متن کپی کنم بزارم تاپیک اخه خیلی خوجل نوشتی
-
بله حتما
اين گروه هم اکنون 123 عض. دارد که تعداد زيادي از آنها نيستن اين روزا شايد هم هستن و ما نمي بينيمشون
شما هم مي تونيد عضو اين گروه بشين و به آلا کمک کنين تا خدمات بهتري به دانش آموزان بدهمی توانم این متن کپی کنم بزارم تاپیک اخه خیلی خوجل نوشتی
-
بله حتما
اين گروه هم اکنون 123 عضو دارد که تعداد زيادي از آنها نيستن اين روزا شايد هم هستن و ما نمي بينيمشون
شما هم مي تونيد عضو اين گروه بشين و به آلا کمک کنين تا خدمات بهتري به دانش آموزان بده -
-
@M-an
sanatisharif.ir/donate.php
ازین جا پول میفرستیم؟شماره حساب یا شماره کارتو از کجا پیدا کنم خانم مدیر؟ -
@M-an
ازین جا پول میفرستیم؟شماره حساب یا شماره کارتو از کجا پیدا کنم خانم مدیر؟@njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@M-an
ازین جا پول میفرستیم؟شماره حساب یا شماره کارتو از کجا پیدا کنم خانم مدیر؟بله از همين جا ميفرستين دستتون درد نکنه
اگه اينجا هم اعلام کنين ممنون ميشم https://forum.alaatv.com/topic/7250/اندکی-تفکر-تاپیک-کمک-به-خودمون-ویژه-مرداد-ماه
-
@M-an
ازین جا پول میفرستیم؟شماره حساب یا شماره کارتو از کجا پیدا کنم خانم مدیر؟بله از همين جا ميفرستين دستتون درد نکنه
اگه اينجا هم اعلام کنين ممنون ميشم https://forum.alaatv.com/topic/7250/اندکی-تفکر-تاپیک-کمک-به-خودمون-ویژه-مرداد-ماه
-
@M-an
دست مدیر درد نکنه
باشه
فک کنم یاد گرفتم
بیرون رفتنی رمز دوم کارت ایجاد میکنم
راستی اگه کسی رمز دوم نداشته باشه چه کار بکنه؟برای پرداخت روشی هست؟@njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@M-an
دست مدیر درد نکنه
باشه
فک کنم یاد گرفتم
بیرون رفتنی رمز دوم کارت ایجاد میکنم
راستی اگه کسی رمز دوم نداشته باشه چه کار بکنه؟برای پرداخت روشی هست؟خواهش مي کنم
دست شما درد نکنه اگه رمز نداشته باشه ... کاري که شما قراره انجام بدين رو انجام ميده :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
@njzamin سین جینم نکنید
خسته ام خیلییییی بریدم از همه چی
مال تلگرامم اینه :خدا بزرگتر از همه نگرانی هاست پس به روی هر نگرانی بخند
ولی....