هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zahra-m1999
وسط شروع دوباره تاپيک من مي خواي تاپيک جديد بزني؟
بزار تکليف اونو روشن کنيم بعدنه نه نه من نه والا ۹۸\۸۹درصد تاپیک ها انجمن مال منه
سردار تاپیک شدم خودتون بزنید آبرو دارم خب فردا میگن. پروپرو کل انجمن گرفته دستش -
@nawrciiss
ببخشید خوبه حرفاتون اما ما چیزی نمیدونیم از شرایط ایشون بهتره نظر ندیم !
#نوشابه@نوشابه
به نکته ی خوبی اشاره کردی نوشابه جـان ..!:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
به هر حال ، از ما گفتن بود -
@zahra-m1999
بزار تکليف اونو روشن کنيم بعدنه نه نه من نه والا ۹۸\۸۹درصد تاپیک ها انجمن مال منه
سردار تاپیک شدم خودتون بزنید آبرو دارم خب فردا میگن. پروپرو کل انجمن گرفته دستش -
@zahra-m1999
بستگی داره در چه سطحی باشی و از کجا شروع کنی ..!
با چه کتابی ..!
از گرامر یا مکالمه ..!
پایه به پایه و یا اینکه از سطحی که هستی ..! -
@zahra-m1999
بزار تکليف اونو روشن کنيم بعدچه لایکیم خورد بده فکرتونم
هی نه من نمی خواهید میرم خودم پرت کنم پایین
....
.؟..
از صندلی مطالعه ام البته -
@zahra-m1999
با چه کتابی ..!
از گرامر یا مکالمه ..!
پایه به پایه و یا اینکه از سطحی که هستی ..!@nawrciiss در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zahra-m1999
با چه کتابی ..!
از گرامر یا مکالمه ..!
پایه به پایه و یا اینکه از سطحی که هستی ..!نمی دونم کلا بیاید شروع کنیم
-
@M-an
#پیشنهاد
من نگاه میکنم به اولین پیام تایپکتون
من دوست دارم که وقتی acclaim رو معناشو نوشتید claim و calmو palm و چند تا چیز شبیه به هم رو هم همشونو توی یه جا برای یه شب در نظر بگیرید چون بعدم قاطی نمیکنیم اون موقع برای اینده چون همون لحظه کدشو جوری درست میکنیم که اگه فردا توی زندگی روزمره یه کلمه ی شبیه از متشابهات دیدیم سریع قاطی نکنیم -
@zahra-m1999
با چه کتابی ..!
از گرامر یا مکالمه ..!
پایه به پایه و یا اینکه از سطحی که هستی ..! -
خب خب
@njzamin @نوشابه در مورد نحوه قرار دادن لغت ها و تعدادشون براي هر روز نظرتون رو بگين
بقيه شماها نمي خوايين همکاري داشته باشين؟@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
خب خب
@njzamin @نوشابه در مورد نحوه قرار دادن لغت ها و تعدادشون براي هر روز نظرتون رو بگين
بقيه شماها نمي خوايين همکاري داشته باشين؟من همه جوره پاتم سردار(همراه با احترام نظامی)
-
خب خب
بقيه شماها نمي خوايين همکاري داشته باشين؟من همه جوره پاتم سردار(همراه با احترام نظامی)
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
خب خب
بقيه شماها نمي خوايين همکاري داشته باشين؟من همه جوره پاتم
منم همینطور...
-
@M-an
#پیشنهاد
من دوست دارم که وقتی acclaim رو معناشو نوشتید claim و calmو palm و چند تا چیز شبیه به هم رو هم همشونو توی یه جا برای یه شب در نظر بگیرید چون بعدم قاطی نمیکنیم اون موقع برای اینده چون همون لحظه کدشو جوری درست میکنیم که اگه فردا توی زندگی روزمره یه کلمه ی شبیه از متشابهات دیدیم سریع قاطی نکنیم@njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@M-an
#پیشنهاد
من دوست دارم که وقتی acclaim رو معناشو نوشتید claim و calmو palm و چند تا چیز شبیه به هم رو هم همشونو توی یه جا برای یه شب در نظر بگیرید چون بعدم قاطی نمیکنیم اون موقع برای اینده فک کنم بهترهپيشنهاد جالبيه
-
کپسول اکسیژن دارید شما ها تو خونتون ؟؟!!!
ببخشید برا چی.....
-
@njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@M-an
#پیشنهاد
من دوست دارم که وقتی acclaim رو معناشو نوشتید claim و calmو palm و چند تا چیز شبیه به هم رو هم همشونو توی یه جا برای یه شب در نظر بگیرید چون بعدم قاطی نمیکنیم اون موقع برای اینده فک کنم بهترهپيشنهاد جالبيه
@M-an
#پیشنهاد
پس اجازه بدید عملی نشون میدم که منظورم چیه توی تایپک شما
-
@M-an
#پیشنهاد
پس اجازه بدید عملی نشون میدم که منظورم چیه توی تایپک شما
-
خب خب
بقيه شماها نمي خوايين همکاري داشته باشين؟@M-an
طی تحقیقات و تفحصات به عمل آمده از تیم اعزامی ما به سواحل قناری نتایج زیر به منصه حصول رسید :
شب ها لغت بزاریم ساعت 11 تقریبا چون بهترین و باحال ترین تایم برا حفظ لغات
تعداد هم بیشتر از 5 تا فایده نداره
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
ببخشید برا چی.....
@hasty-79 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ببخشید برا چی.....
برای اینکه من دارم یه سه ساعت میرم استراحت اگه ندارید الان یه فکری کنید تا من میام نمیرید بعد برید بخرید واسه وقتی من نیستم
-
@M-an
طی تحقیقات و تفحصات به عمل آمده از تیم اعزامی ما به سواحل قناری نتایج زیر به منصه حصول رسید :
شب ها لغت بزاریم ساعت 11 تقریبا چون بهترین و باحال ترین تایم برا حفظ لغات
تعداد هم بیشتر از 5 تا فایده نداره
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: