هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Milad 91 
 اشهد ان که میلاد پسره  تو پی وی حرف بزنیم نظرت عوًض نمیشه   ؟؟ ؟؟
- 
 نه من ته تهش پات وایمیسم مثل کوه پشتتم  مبارکه  @revlvial در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Milad 91 
 نه من ته تهش پات وایمیسم مثل کوه پشتتم  مبارکه    
- 
 نه من ته تهش پات وایمیسم مثل کوه پشتتم     
 من نوکرتم ولی ترجیح میدم کنارم نگهت دارم دوش به دوش باشیم بهتره     
- 
@revlvial در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Milad 91 
 نه من ته تهش پات وایمیسم مثل کوه پشتتم  مبارکه    Milad 91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @revlvial در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Milad 91 
 نه من ته تهش پات وایمیسم مثل کوه پشتتم  مبارکه    کم پسر دیدم اینطوری پوزخند بزنه    
- 
 نه داری همین حالا بغل به بغل میکنی ؟  من کوه دردم نمیشه چاره ای نیس من کوه دردم نمیشه چاره ای نیس    
 من رسیدم به چراق قرمز حاجی  
 مهندسا یا راهی میسازن یا راهی کپی میکنن حالا یکاریش میکنیم حالا یکاریش میکنیم
- 
Milad 91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @revlvial در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Milad 91 
 نه من ته تهش پات وایمیسم مثل کوه پشتتم  مبارکه    کم پسر دیدم اینطوری پوزخند بزنه    @revlvial در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Milad 91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @revlvial در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Milad 91 
 نه من ته تهش پات وایمیسم مثل کوه پشتتم  مبارکه    کم پسر دیدم اینطوری پوزخند بزنه        
 کم ببین همیشه ببین       
- 
@revlvial در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: میلاد یکی خصوصیمه میگ تو اتنایی        
 سلام برسون خودتو  
 آتنا خیلی وقته نیومده انجمن
- 
@revlvial در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: میلاد یکی خصوصیمه میگ تو اتنایی        
 سلام برسون خودتو  
 آتنا خیلی وقته نیومده انجمن

|
 |

شعردانه
شعردانه