هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
ms96sad96 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
alizlfghr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
من هم سلام
سلام حالتون خوبه ؟
ممنون و شما؟؟
-
ms96sad96 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
من هم سلام
سلام حالتون خوبه ؟
ممنون و شما؟؟
-
غضنفر ميميره ميره اون دنيا، ازش ميپرسن چي شد مُردي؟ ميگه داشتم شير ميخوردم ! ميگن: شيرش فاسد بود؟ ميگه نه بابا، گاوه يهو نشست
@hasty-79 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
غضنفر ميميره ميره اون دنيا، ازش ميپرسن چي شد مُردي؟ ميگه داشتم شير ميخوردم ! ميگن: شيرش فاسد بود؟ ميگه نه بابا، گاوه يهو نشست
یه روز یه مرده........ بقیشو خودتون حدس بزنین دیگه
-
Milad 91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام به دوستانی که سلام دادن
سللاااااااااااااااام
Milad 91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام به دوستانی که سلام دادن
سللاااااااااااااااام
سلام -
سلام دوستان.اگه منو نمیشناسید بخاطر اینه که من انجمنی نیستم اما مدتهاست آلایی هستم.
لطفا اگه فهمیدین دکتر برنوسی منظورش چی بود بگید.چی باعث این حجم ناراحتی شد؟ -
یا یروز یه مرده بود .....ولی دیگه نیس
-
به يکی میگن با ارّه برقی 100 تا درخت قطع کن ، 96 تا قطع میکنه خسته میشه. بهش میگن پاشو روشنش کن 4 تا دیگه بیشتر نمونده ، میگه مگه روشنم میشه
-
سلام دوستان.اگه منو نمیشناسید بخاطر اینه که من انجمنی نیستم اما مدتهاست آلایی هستم.
لطفا اگه فهمیدین دکتر برنوسی منظورش چی بود بگید.چی باعث این حجم ناراحتی شد؟@Dr-mahmudi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
لطفا اگه فهمیدین دکتر برنوسی منظورش چی بود بگید.چی باعث این حجم ناراحتی شد؟عه دعوا شده بود؟؟؟
-
جملاتی کوچک با مفاهیم بزرگ
آنقدر خوب باشيد که ببخشيد، امّا آنقدر ساده نباشيد که دوباره اعتماد کنید!
اگر احساس افسردگی دارید، درگير گذشته هستید. اگر اضطراب دارید، درگير آینده!
و اگر آرامش دارید، در زمان حال به سر میبرید.یک نكته را هرگز فراموش نكنيد:
لطف مکرّر، حقّ مسلّم میگردد! پس به اندازه لطف کنيد...قدر لحظهها را بدانيد!
زمانی میرسد که دیگر شما نمیتوانید بگوئید جبران میکنم.از کسی که به شما دروغ گفته نپرسيد: چرا؟
چون سعی میکند با دروغ های پی درپی، شما را قانع كند!غصّههایتان را با قاف بنویسيد تا هرگز باورشان نکنيد! انگار فقط قصّه است و بس...
هیچ بوسهای جای زخمزبان را خوب نمیکند! پس مراقب گفتارتان باشيد...
جادّهی زندگی نبايد صاف و هموار باشد وگرنه خوابمان میبرد! دستاندازها نعمت بزرگی هستند...
و نکته ی آخر :
هیچوقت فراموش نكنيد كه :
" دنيا تكرار نمی شود پس زندگی کنید┄┄┅┅✿
❀
❀
✿┅┅┄┄
-
@Dr-mahmudi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
لطفا اگه فهمیدین دکتر برنوسی منظورش چی بود بگید.چی باعث این حجم ناراحتی شد؟عه دعوا شده بود؟؟؟
alizlfghr
دعوا نشده بود. گویا یه موضوع به شدت اذیتشون کرده بود تو انجمن که گفتن بدترین کار زندگیشون اومدن به اینجا بوده -
بعد از نماز شیخی توی بلندگو میگه:
میخوام کسی رو بهتون معرفی کنم که قبلا دزد بوده!
مشروب و مواد مخدر مصرف میکرده و هرکثافتکاری میکرده ...
ولی خدا الان اونو هدایت کرده و همه چی رو گذاشته کنار!!بعد گفت :بیا فلانی میکروفن رو بگیرو خودت تعریف کن که چه جوری توبه کردی!!!
طرف اومد گفت:
من یه عمر دزدی میکردم، معصیت میکردم، خدا آبروم رو نبرد،
اما از وقتی توبه کردم این مرتیکه خر واسم آبرو نذاشته ...!!┄┄┅┅✿
❀
❀
✿┅┅┄┄
-
alizlfghr
دعوا نشده بود. گویا یه موضوع به شدت اذیتشون کرده بود تو انجمن که گفتن بدترین کار زندگیشون اومدن به اینجا بوده@Dr-mahmudi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
alizlfghr
دعوا نشده بود. گویا یه موضوع به شدت اذیتشون کرده بود تو انجمن که گفتن بدترین کار زندگیشون اومدن به اینجا بودهبه انجمن؟؟ آخه مگه با عضو شدن تو انجمن چه اتفاق بدی واسشون افتاد؟؟
-
alizlfghr
دعوا نشده بود. گویا یه موضوع به شدت اذیتشون کرده بود تو انجمن که گفتن بدترین کار زندگیشون اومدن به اینجا بودهبه انجمن؟؟ آخه مگه با عضو شدن تو انجمن چه اتفاق بدی واسشون افتاد؟؟
alizlfghr
من فقط یه مهمانم . از دوستان ثابت اینجا بپرسید منم واقعا دوست دارم بفهمم. -
alizlfghr
من فقط یه مهمانم . از دوستان ثابت اینجا بپرسید منم واقعا دوست دارم بفهمم. -
alizlfghr
من فقط یه مهمانم . از دوستان ثابت اینجا بپرسید منم واقعا دوست دارم بفهمم.میگم بیخیال خودتونو ناراحت نکینی نظرتون چیه بحثو عوض کنیم اصن
alizlfghr
من فقط یه مهمانم . از دوستان ثابت اینجا بپرسید منم واقعا دوست دارم بفهمم.میگم بیخیال خودتونو ناراحت نکینی نظرتون چیه بحثو عوض کنیم اصن
عوض کنیم...