هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@revlvial اع برگشت ؟ :grinning_face_with_smiling_eyes: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@faezeh-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@revlvial اع برگشت ؟ :grinning_face_with_smiling_eyes: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
من هیچوقت نمیرم:joy:
-
@faezeh-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
من هیچوقت نمیرم:joy:
-
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@revlvial چطوری پسر :face_with_tears_of_joy: من میشناسمت ؟
tamom نیستی ؟معلومه خیلی وقته هستت فقط ساکتی:grinning_face_with_smiling_eyes:
-
@revlvial بعله
تو یه تیمیم منم هیچوقت نمیرم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :frowning_face: :frowning_face:
#معتادان -بدون ترک :frowning_face: :frowning_face:@faezeh-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@revlvial بعله
تو یه تیمیم منم هیچوقت نمیرم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :frowning_face: :frowning_face:
#معتادان -بدون ترک :frowning_face: :frowning_face::joy:
-
@revlvial :face_with_tears_of_joy: 4 صفحه قبلو نگاه کردم 50 بار گفتن علی علی ! منم فقط یه علی میشناسم :/ :face_with_tears_of_joy: و کرمانشاهی هم هست
@revlvial :face_with_tears_of_joy: 4 صفحه قبلو نگاه کردم 50 بار گفتن علی علی ! منم فقط یه علی میشناسم :/ :face_with_tears_of_joy: و کرمانشاهی هم هست
از خودت بگو لنتتیییییییییی ،چ کردی این مدت،حرف بزن فقط واسمون:joy:
-
-
از خودت بگو لنتتیییییییییی ،چ کردی این مدت،حرف بزن فقط واسمون:joy:
@revlvial :face_with_tears_of_joy: چرا هیچکسی نگاه نمیکنه اینطرف چرا اینجوری شده اینجا !
ماجرا از اون روز شروع شد که مثل هرروز ساعت 12 بیدار میشدم
بیشتر بگم ؟
تو این مدت فقط ورزش شنا بسکتبال برنامه نویسی کوه نوردی فتوشاپ کتاب خوندن :face_with_tears_of_joy:
الکی گفتم روزی 5 تا فیلم دیدم ! هرروز :face_with_tears_of_joy: -
@revlvial :face_with_tears_of_joy: چرا هیچکسی نگاه نمیکنه اینطرف چرا اینجوری شده اینجا !
ماجرا از اون روز شروع شد که مثل هرروز ساعت 12 بیدار میشدم
بیشتر بگم ؟
تو این مدت فقط ورزش شنا بسکتبال برنامه نویسی کوه نوردی فتوشاپ کتاب خوندن :face_with_tears_of_joy:
الکی گفتم روزی 5 تا فیلم دیدم ! هرروز :face_with_tears_of_joy: -
@revlvial :face_with_tears_of_joy: چون دلم میخواست دلیل خوبیه ؟:face_with_tears_of_joy: توضیحاتش زیاده :face_with_tears_of_joy:
-
@revlvial :face_with_tears_of_joy: چون دلم میخواست دلیل خوبیه ؟:face_with_tears_of_joy:
اعتبار کافی واسه رای منفی نداشتم
-
:face_with_tears_of_joy: پس میلاد تویی نه؟
بازگشتت رو تبریک میگم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: