هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
- 
@revlvial باورت میشه اونروز هر چی گشتم یه خودکار تو خونه پیدا نکردم ): 
 حل کردنی باشه شرمندم
 ولی سوال دوسدارم بده (((:@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @revlvial باورت میشه اونروز هر چی گشتم یه خودکار تو خونه پیدا نکردم ): 
 حل کردنی باشه شرمندم
 ولی سوال دوسدارم بده (((:فقط خواستم ببینم کی دوست داره،چون خودم حوصله اپلود و...ندارم خخخخ 
- 
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @revlvial باورت میشه اونروز هر چی گشتم یه خودکار تو خونه پیدا نکردم ): 
 حل کردنی باشه شرمندم
 ولی سوال دوسدارم بده (((:فقط خواستم ببینم کی دوست داره،چون خودم حوصله اپلود و...ندارم خخخخ 
- 
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @revlvial باورت میشه اونروز هر چی گشتم یه خودکار تو خونه پیدا نکردم ): 
 حل کردنی باشه شرمندم
 ولی سوال دوسدارم بده (((:فقط خواستم ببینم کی دوست داره،چون خودم حوصله اپلود و...ندارم خخخخ @revlvial در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @revlvial باورت میشه اونروز هر چی گشتم یه خودکار تو خونه پیدا نکردم ): 
 حل کردنی باشه شرمندم
 ولی سوال دوسدارم بده (((:فقط خواستم ببینم کی دوست داره،چون خودم حوصله اپلود و...ندارم خخخخ از انجمن آپلود کن راحته ک ): حتما نمیخواد از سایتای دیگه آپ کنی 
- 
@revlvial در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @revlvial باورت میشه اونروز هر چی گشتم یه خودکار تو خونه پیدا نکردم ): 
 حل کردنی باشه شرمندم
 ولی سوال دوسدارم بده (((:فقط خواستم ببینم کی دوست داره،چون خودم حوصله اپلود و...ندارم خخخخ از انجمن آپلود کن راحته ک ): حتما نمیخواد از سایتای دیگه آپ کنی 
- 
الان یکی از سخت ترین زبانا رو میخونه... جاوا میخونه که اندروید هم بر پایه ی جاوا هستش ... خب اولش اونایی که مثل صابر میرن شریف یا هر دانشگاه دیگه توی تهران همون اول مسابقات برنامه نویسی شروع میشه از همون اول مسابقه میدن و کیف میکنن ... خب میخواستم این جوری بگم که کد زنی های اونا تا 1 سال و حتی بعدش این طوریه که یا با پایتون یا با سی پلاس پلاس باید جلو بری ووو زیاد فرقی نداره .... قبل از پایتون یا سی باید فلوچارت هارو یاد بگیری که اصلا برنامه نویسی به چی میگن 
- 
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @revlvial 
 ( صدایش را صاف میکند تا چیزی بگوید اما ساکت میماند)انچه را میپروانی پشت پیشانی بگو 
- 
Milad 91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @revlvial 
 دوست دارم اون علی با نام کاربری tamom رو ببینم چی بهش بگی : | @revlvial در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Milad 91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @revlvial 
 دوست دارم اون علی با نام کاربری tamom رو ببینم چی بهش بگی : | بهش بگم دوسش دارم عاشقشم والسلام  
- 
@revlvial در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Milad 91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @revlvial 
 دوست دارم اون علی با نام کاربری tamom رو ببینم چی بهش بگی : | بهش بگم دوسش دارم عاشقشم والسلام  
- 
الان یکی از سخت ترین زبانا رو میخونه... جاوا میخونه که اندروید هم بر پایه ی جاوا هستش ... خب اولش اونایی که مثل صابر میرن شریف یا هر دانشگاه دیگه توی تهران همون اول مسابقات برنامه نویسی شروع میشه از همون اول مسابقه میدن و کیف میکنن ... خب میخواستم این جوری بگم که کد زنی های اونا تا 1 سال و حتی بعدش این طوریه که یا با پایتون یا با سی پلاس پلاس باید جلو بری ووو زیاد فرقی نداره .... قبل از پایتون یا سی باید فلوچارت هارو یاد بگیری که اصلا برنامه نویسی به چی میگن @njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: الان یکی از سخت ترین زبانا رو میخونه... جاوا میخونه که اندروید هم بر پایه ی جاوا هستش ... خب اولش اونایی که مثل صابر میرن شریف یا هر دانشگاه دیگه توی تهران همون اول مسابقات برنامه نویسی شروع میشه از همون اول مسابقه میدن و کیف میکنن ... خب میخواستم این جوری بگم که کد زنی های اونا تا 1 سال و حتی بعدش این طوریه که یا با پایتون یا با سی پلاس پلاس باید جلو بری ووو زیاد فرقی نداره .... قبل از پایتون یا سی باید فلوچارت هارو یاد بگیری که اصلا برنامه نویسی به چی میگن خب حالا فلوچارت ها چین برنامه نویسی به چی میگن ؟ 
- 
@njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: الان یکی از سخت ترین زبانا رو میخونه... جاوا میخونه که اندروید هم بر پایه ی جاوا هستش ... خب اولش اونایی که مثل صابر میرن شریف یا هر دانشگاه دیگه توی تهران همون اول مسابقات برنامه نویسی شروع میشه از همون اول مسابقه میدن و کیف میکنن ... خب میخواستم این جوری بگم که کد زنی های اونا تا 1 سال و حتی بعدش این طوریه که یا با پایتون یا با سی پلاس پلاس باید جلو بری ووو زیاد فرقی نداره .... قبل از پایتون یا سی باید فلوچارت هارو یاد بگیری که اصلا برنامه نویسی به چی میگن خب حالا فلوچارت ها چین برنامه نویسی به چی میگن ؟ 
- 
@njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: الان یکی از سخت ترین زبانا رو میخونه... جاوا میخونه که اندروید هم بر پایه ی جاوا هستش ... خب اولش اونایی که مثل صابر میرن شریف یا هر دانشگاه دیگه توی تهران همون اول مسابقات برنامه نویسی شروع میشه از همون اول مسابقه میدن و کیف میکنن ... خب میخواستم این جوری بگم که کد زنی های اونا تا 1 سال و حتی بعدش این طوریه که یا با پایتون یا با سی پلاس پلاس باید جلو بری ووو زیاد فرقی نداره .... قبل از پایتون یا سی باید فلوچارت هارو یاد بگیری که اصلا برنامه نویسی به چی میگن خب حالا فلوچارت ها چین برنامه نویسی به چی میگن ؟ 

|
 |

شعردانه
شعردانه