هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @revlvial 
 ( صدایش را صاف میکند تا چیزی بگوید اما ساکت میماند)انچه را میپروانی پشت پیشانی بگو 
- 
Milad 91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @revlvial 
 دوست دارم اون علی با نام کاربری tamom رو ببینم چی بهش بگی : | @revlvial در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Milad 91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @revlvial 
 دوست دارم اون علی با نام کاربری tamom رو ببینم چی بهش بگی : | بهش بگم دوسش دارم عاشقشم والسلام  
- 
@revlvial در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Milad 91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @revlvial 
 دوست دارم اون علی با نام کاربری tamom رو ببینم چی بهش بگی : | بهش بگم دوسش دارم عاشقشم والسلام  
- 
الان یکی از سخت ترین زبانا رو میخونه... جاوا میخونه که اندروید هم بر پایه ی جاوا هستش ... خب اولش اونایی که مثل صابر میرن شریف یا هر دانشگاه دیگه توی تهران همون اول مسابقات برنامه نویسی شروع میشه از همون اول مسابقه میدن و کیف میکنن ... خب میخواستم این جوری بگم که کد زنی های اونا تا 1 سال و حتی بعدش این طوریه که یا با پایتون یا با سی پلاس پلاس باید جلو بری ووو زیاد فرقی نداره .... قبل از پایتون یا سی باید فلوچارت هارو یاد بگیری که اصلا برنامه نویسی به چی میگن @njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: الان یکی از سخت ترین زبانا رو میخونه... جاوا میخونه که اندروید هم بر پایه ی جاوا هستش ... خب اولش اونایی که مثل صابر میرن شریف یا هر دانشگاه دیگه توی تهران همون اول مسابقات برنامه نویسی شروع میشه از همون اول مسابقه میدن و کیف میکنن ... خب میخواستم این جوری بگم که کد زنی های اونا تا 1 سال و حتی بعدش این طوریه که یا با پایتون یا با سی پلاس پلاس باید جلو بری ووو زیاد فرقی نداره .... قبل از پایتون یا سی باید فلوچارت هارو یاد بگیری که اصلا برنامه نویسی به چی میگن خب حالا فلوچارت ها چین برنامه نویسی به چی میگن ؟ 
- 
@njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: الان یکی از سخت ترین زبانا رو میخونه... جاوا میخونه که اندروید هم بر پایه ی جاوا هستش ... خب اولش اونایی که مثل صابر میرن شریف یا هر دانشگاه دیگه توی تهران همون اول مسابقات برنامه نویسی شروع میشه از همون اول مسابقه میدن و کیف میکنن ... خب میخواستم این جوری بگم که کد زنی های اونا تا 1 سال و حتی بعدش این طوریه که یا با پایتون یا با سی پلاس پلاس باید جلو بری ووو زیاد فرقی نداره .... قبل از پایتون یا سی باید فلوچارت هارو یاد بگیری که اصلا برنامه نویسی به چی میگن خب حالا فلوچارت ها چین برنامه نویسی به چی میگن ؟ 
- 
@njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: الان یکی از سخت ترین زبانا رو میخونه... جاوا میخونه که اندروید هم بر پایه ی جاوا هستش ... خب اولش اونایی که مثل صابر میرن شریف یا هر دانشگاه دیگه توی تهران همون اول مسابقات برنامه نویسی شروع میشه از همون اول مسابقه میدن و کیف میکنن ... خب میخواستم این جوری بگم که کد زنی های اونا تا 1 سال و حتی بعدش این طوریه که یا با پایتون یا با سی پلاس پلاس باید جلو بری ووو زیاد فرقی نداره .... قبل از پایتون یا سی باید فلوچارت هارو یاد بگیری که اصلا برنامه نویسی به چی میگن خب حالا فلوچارت ها چین برنامه نویسی به چی میگن ؟ 
- 
@revlvial در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Milad 91 
 اون تو رو ب چه اسمی میشناسه؟ : (به همون اسمی که میگفت تو چقد آروم میای پسر  Milad 91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @revlvial در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Milad 91 
 اون تو رو ب چه اسمی میشناسه؟ : (به همون اسمی که میگفت تو چقد آروم میای پسر  : ) 
 آدم خوبی بود!
- 
@نوشابه 
 خب منم بلد نیستم زیاد چون شروع نکردم
 فلوچارت ها توی همه ی زبان های برنامه نویسی یکسانه مسطتیل مربع لوزی میکشی به اونا میگن
- 
@njzamin بیبین (حشمت فردوس) یه فیلم آموزی پیدا کردم واسه پایتون خیلی خوبه از صفر شروع میکنه اگه خواستی بگو بهت لینکشو بدم 
 ولی میخوای چ رشته ای انتخاب کنی داشگاه؟
- 
@revlvial در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Milad 91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @revlvial در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Milad 91 
 آدم خوبی بود!آنقدر که حتی به خاطره ها هم نمیپیوندد... 
- 
@revlvial در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Milad 91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @revlvial در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Milad 91 
 آدم خوبی بود!آنقدر که حتی به خاطره ها هم نمیپیوندد... 

|
 |

شعردانه
شعردانه

خخخ
خخخ