هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
آدمای مجازی رو هرگز به دلت راه نده!
همزمان نت که خاموش بشه ، تو هم فراموش میشی
آدمای واقعی دست کمی ندارن!
کسی که بده ذاتش بده هر جا باشه چه مجازی وچه ...
@zahra-m1999 براوو بیبی
-
سلام دوستان
-
این پست پاک شده!
-
کسی میدونه چطوری میشه اعتباره روزانه مودم خونه رو زیاد کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
کسی میدونه چطوری میشه اعتباره روزانه مودم خونه رو زیاد کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
delaram7897 با داشتن ایمان و انجام عمل صالح
-
delaram7897
با پول :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
الان دیگه اعتبار وجود نداره برای نت های خانگی. اگر آستانه مصرف شما تموم بشه سرعتتون به شدت کاهش پیدا میکنه و برای افزایش سرعت باید تا سر ماه ترافیک بخرید و صبر کنید تا دوباره سرویستون تمدید بشه. -
delaram7897 با داشتن ایمان و انجام عمل صالح
@dr-yassi
خخخخخخخخخخ جدی میگم -
delaram7897
با پول :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
الان دیگه اعتبار وجود نداره برای نت های خانگی. اگر آستانه مصرف شما تموم بشه سرعتتون به شدت کاهش پیدا میکنه و برای افزایش سرعت باید تا سر ماه ترافیک بخرید و صبر کنید تا دوباره سرویستون تمدید بشه.mohammadhassan
20گیگ نت دارم 6روز دیگه تموم میشه هیچ راهی نداره ینی؟؟؟ -
mohammadhassan
20گیگ نت دارم 6روز دیگه تموم میشه هیچ راهی نداره ینی؟؟؟delaram7897 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mohammadhassan
20گیگ نت دارم 6روز دیگه تموم میشه هیچ راهی نداره ینی؟؟؟مبهم حرف زدید. سرویستون چیه برای چه شرکتی هست؟ نوع سرویس رو بگید.
-
delaram7897 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mohammadhassan
20گیگ نت دارم 6روز دیگه تموم میشه هیچ راهی نداره ینی؟؟؟مبهم حرف زدید. سرویستون چیه برای چه شرکتی هست؟ نوع سرویس رو بگید.
mohammadhassan
مخابرات adsl -
mohammadhassan
مخابرات adsldelaram7897 خب الان شما میگید 20 گیگ باقیمونده؟ خب اگه اینطوری باشه که برای چی میخواین اعتبار بگیرین؟ اگر 20 گیگ شما تموم بشه باید ترافیک بخرید. در ضمن باید حواستون باشه تا روزی که دوباره سرویستون تمدید میشه استفادش کنید چون در غیراینصورت میپره.
-
delaram7897 خب الان شما میگید 20 گیگ باقیمونده؟ خب اگه اینطوری باشه که برای چی میخواین اعتبار بگیرین؟ اگر 20 گیگ شما تموم بشه باید ترافیک بخرید. در ضمن باید حواستون باشه تا روزی که دوباره سرویستون تمدید میشه استفادش کنید چون در غیراینصورت میپره.
mohammadhassan
منظورم اینه ک 20 گیگ نتو توی 6 روز نمیتونم استفاده کنم راهی هست ک بتونم این 6روزو زیاد تر کنم -
mohammadhassan
منظورم اینه ک 20 گیگ نتو توی 6 روز نمیتونم استفاده کنم راهی هست ک بتونم این 6روزو زیاد تر کنمdelaram7897 اها. نه دیگه شما هروقت سرویستون وصل شده باشه از اون تاریخ به بعد هر 30 روز یه بار تمدید میشه. چرا میتونید مصرف کنید در صورتی که یه چیزی دانلود کنید :smiling_face_with_open_mouth:
-
mohammadhassan
منظورم اینه ک 20 گیگ نتو توی 6 روز نمیتونم استفاده کنم راهی هست ک بتونم این 6روزو زیاد تر کنمdelaram7897 البته نمیدونم شاید ترافیکتون به ماه بعد اضافه بشه ولی مطمئن نیستم و فکر نمیکنم اینطور باشه. بهتره از 2020 بپرسید.