هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
دوستان با دیدن کارنامه ی سهمیه دارها متوجه این شدم که برای اونها برخلاف سالهای گذشته،علاوه بر رتبشون تو سهمیشون،رتبشون تو منطقه هم حساب شده و دراعلام رتبه های منطقه،رتبه تمام بچه های منطقه چه سهمیه دارهای25و5و چه عادی ها باهم ادغام شده.
شنیدم یک نفر دیگه هم این موضوعو تایید کرد.
اگه شماهم اطلاعاتی دارین باما درمیون بذارین.
شواهد همه گواهه بر این مطلبن.همینکه درکارنامه سهمیه دارها رتبه منطقشونم ذکر شده،یعنی تومنطقه هم حساب شدن و خود به خود باعث جابجا شدن رتبه ی بچه های عادی منطقه میشن.دوست
منم اینو شنیدم
ولی خب با این حال تو انتخاب رشته فکر کنم جدا به حساب بیایم اگه اشتباه نکنم -
@اسمان-ابی برای من 400 تا بالاتر بود
@فاطمه-ملاح خوش بحالت
برا ی من خیییییییییلی خراب تر بود هم درصدام هم رتبم....... -
@فاطمه-ملاح خوش بحالت
برا ی من خیییییییییلی خراب تر بود هم درصدام هم رتبم.......@اسمان-ابی
خب چون من ریاضی بودمشما تجربی بودی !|:
-
دوستان با دیدن کارنامه ی سهمیه دارها متوجه این شدم که برای اونها برخلاف سالهای گذشته،علاوه بر رتبشون تو سهمیشون،رتبشون تو منطقه هم حساب شده و دراعلام رتبه های منطقه،رتبه تمام بچه های منطقه چه سهمیه دارهای25و5و چه عادی ها باهم ادغام شده.
شنیدم یک نفر دیگه هم این موضوعو تایید کرد.
اگه شماهم اطلاعاتی دارین باما درمیون بذارین.
شواهد همه گواهه بر این مطلبن.همینکه درکارنامه سهمیه دارها رتبه منطقشونم ذکر شده،یعنی تومنطقه هم حساب شدن و خود به خود باعث جابجا شدن رتبه ی بچه های عادی منطقه میشن.دوست اره اره الان منم اینو شنیدم
راسته واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستم داشت میگف تو انتخاب رشته درست میشه -
@اسمان-ابی
خب چون من ریاضی بودمشما تجربی بودی !|:
@فاطمه-ملاح اره تجربی اوضاع خیلی خرابهههه!!!
-
@اسمان-ابی |:
بخواب عزیزم!!
بدنتو به فنا میدی |:@فاطمه-ملاح به فنا رفتم دیگه...
خوابمم نمیاد.. -
سلام. کجایین؟ @Ata1214 sattaralipour VictorKeke
-
دوست اره اره الان منم اینو شنیدم
راسته واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستم داشت میگف تو انتخاب رشته درست میشه -
راسته واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستم داشت میگف تو انتخاب رشته درست میشه@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
تو انتخاب رشته درست میشه
ینی چی؟
ظرفیتارو زیاد میکنن؟ -
@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
راسته واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستم داشت میگف تو انتخاب رشته درست میشهکجا شنیدی؟
@romisa1234 دوستم میگف مشاورش گفته
-
-
@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
تو انتخاب رشته درست میشه
ینی چی؟
ظرفیتارو زیاد میکنن؟SenatOr نمیدونم منم دقیق
-
@اسمان-ابی
نمیدونم این درسته یا نه!
ولی بنظرم درسته اینجوری نوشته بود :نکته ای که بهش بسیار اشاره شده و باید داخل کانال بگم اینه که خیلی ها به درستی احساس کردن که عدد رتبه شون زیادی بزرگ شده و علت این مسئله این هست که امسال سهمیه های ایثار داخل رتبه های سهمیه ی مناطق (یعنی معمولی ها) مخلوط شده
یعنی سال گذشته اگه منِ سهمیه ایثاردار از شما تراز بهتری داشتم رتبه م به شما کاری نداشت ولی امسال عدد رتبه ی شما رو یکی افزایش دادم.البته در بحث انتخاب رشته ایثارگران به شما کاری ندارن و مثل سال های گذشته هست.برای رفع این اشکال به عدد ترازتون دقت کنید و به تراز قبولی های سال های قبل نگاه کنید؛ رتبه دقت پایین تری نسبت به تراز داره
-
SenatOr چییییییییی
-
تو سایت کانون بچه ها گفتن
مثلا اگر رتبه مل در سهیمه شما در کارنامه ۷هزار قید شده ، در انتخاب رشته ۲۵۰۰ لحاظ میشود این تغییرات امسال برای اولین بار رخ داده لطفا بی دلیل نگران نباشید و استرس نگیرید رتبههای بالای ۱۵۰۰ اینگونه شده اند و اکثرا هنگام دیدن کارنامه هایشان شوکه شده اند در صورتی که از این قانون جدید خبر ندارند رتبه شما در انتخاب رشته خیلی کمتر لحاظ میشود -
وااای توروخداااا راست میگیییییییییییییییییییییییین
-
وااای توروخداااا راست میگیییییییییییییییییییییییین