هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
@اسمان-ابی اون مال کسی نیست ک سراسری قبول شده ولی نرفته؟ @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @اسمان-ابی اون مال کسی نیست ک سراسری قبول شده ولی نرفته؟ یکیه چه بری چه بمونی 
- 
@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @اسمان-ابی اون مال کسی نیست ک سراسری قبول شده ولی نرفته؟ یکیه چه بری چه بمونی Ali 1 اگه یکی باشه ک دو سال از کنکور محرومم! 
- 
@اسمان-ابی اون مال کسی نیست ک سراسری قبول شده ولی نرفته؟ @D-fateme-r نع میگم اگه بخوای سال دیگم کنکور بدی دانشگاهم بری 
 باید ازاد بری که حق کنکور دادن سال بعدوداشته باشی
 وگرنه تا دوسال محرومی
- 
@faezeh-r :smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: 
- 
Ali 1 اگه یکی باشه ک دو سال از کنکور محرومم! 
- 
@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Ali 1 اگه یکی باشه ک دو سال از کنکور محرومم! میگم میتونی انتخاب رشته کنی فقط روزانه نمیتونی محرومی اما نیمسال دوم میتونی بری Ali 1 انقدری استرس دارم ک اصلا نمیفهمم چی میگید 
 ینی سال 98 میتونم کنکور بدم ولی نمیتونم روزانه برم؟
- 
آقای سلطانی وسایرین اکه پردیس یا ازاد برم هم باید واسه کنکور مجدد انصراف بدم 
 محرومیت دارن
 @revlvial@zahra-m1999 ازاد نه دیگه محرومیت نداری 
- 
Ali 1 انقدری استرس دارم ک اصلا نمیفهمم چی میگید 
 ینی سال 98 میتونم کنکور بدم ولی نمیتونم روزانه برم؟
- 
@zahra-m1999 ازاد نه دیگه محرومیت نداری @اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 ازاد نه دیگه محرومیت نداری انصراف چی ?!( 
- 
@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Ali 1 انقدری استرس دارم ک اصلا نمیفهمم چی میگید 
 ینی سال 98 میتونم کنکور بدم ولی نمیتونم روزانه برم؟اره Ali 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Ali 1 انقدری استرس دارم ک اصلا نمیفهمم چی میگید 
 ینی سال 98 میتونم کنکور بدم ولی نمیتونم روزانه برم؟اره ولی نیمسال دوم میتونین برین همون دولتیه فقط بهمن شروع میشه 
- 
@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 ازاد نه دیگه محرومیت نداری انصراف چی ?!( @zahra-m1999 نمیدونم دقیق 
 خودم شاید همین کارو بکنم...
- 
@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 ازاد نه دیگه محرومیت نداری انصراف چی ?!( @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 ازاد نه دیگه محرومیت نداری انصراف چی ?!( رفع محرومیت میشین باید بهمن ماه انصراف بدین 
- 
Ali 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Ali 1 انقدری استرس دارم ک اصلا نمیفهمم چی میگید 
 ینی سال 98 میتونم کنکور بدم ولی نمیتونم روزانه برم؟اره ولی نیمسال دوم میتونین برین همون دولتیه فقط بهمن شروع میشه Ali 1 شاید بهترین خبری بود ک میتونستم امروز بشنوم 
 خیلی خیلی ممنون
 انشاءالله موفق باشید
- 
Ali 1 شاید بهترین خبری بود ک میتونستم امروز بشنوم 
 خیلی خیلی ممنون
 انشاءالله موفق باشید
- 
avin_r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 حالاهمون 
 رتبه بالاداشتینفعلا نمی دونم 
 رمیسا خانوم 700شدن@zahra-m1999 آیدیشونودارین!میشه بدینش! 
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 ازاد نه دیگه محرومیت نداری انصراف چی ?!( رفع محرومیت میشین باید بهمن ماه انصراف بدین Ali 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 ازاد نه دیگه محرومیت نداری انصراف چی ?!( رفع محرومیت میشین باید بهمن ماه انصراف بدین چه زود    

|
 |

شعردانه
شعردانه