هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
Milad 91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@نوشابه
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :grinning_face_with_smiling_eyes:
آخه تاا کی؟:| تا زمانی که خودم با دستای خودم کفن رو دورت بپیچم 😂😂❤
:/

بخاطر این حرف اعدام باید گردید@faezeh-r
ما بی سر و پایان را از چ میترسانید از گردن زدن و قطع رجال ؟
ما قلبمان را ابتدای راه سوزاندیم تا هرگز بغض نکنیم و دستانمان را به یار ک دادیم پس نگرفتیم . سینه ی ما پر از آتش است هر جایش را سوراخ کنید دامن گیرتان میشود ...:/
😂😂 -
@faezeh-r
ما بی سر و پایان را از چ میترسانید از گردن زدن و قطع رجال ؟
ما قلبمان را ابتدای راه سوزاندیم تا هرگز بغض نکنیم و دستانمان را به یار ک دادیم پس نگرفتیم . سینه ی ما پر از آتش است هر جایش را سوراخ کنید دامن گیرتان میشود ...:/
😂😂 -
@نوشابه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
:/ ب هرحال زشته برایکی ارزوی کف پیچی میکنید :/
تکرار نشه :/
وگرنه رجب وار برخورد خواهم کرد :/
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@نوشابه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: خب برو بخواب برادرمن چرا داری خودتو زجر میدی
صبح شماهم بخیررررررررر:smiling_face: :smiling_face: روز خوبی رو براتون ارزو دارممممم:smiling_face: :grinning_face_with_smiling_eyes: :face_with_tears_of_joy: -
واسه دختر شما خواستگار ای اومده :/
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: نمیدونم چرا الان ب ذهنم زد :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: فک کنم بخاطر عروسیه فرداست:face_with_tears_of_joy:@faezeh-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: نمیدونم چرا الان ب ذهنم زد :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: فک کنم بخاطر عروسیه فرداست:face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: وای میلاد:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
-
@faezeh-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: نمیدونم چرا الان ب ذهنم زد :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: فک کنم بخاطر عروسیه فرداست:face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: وای میلاد:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
-
@نوشابه
چشات میسوزه ناقلا؟؟ :/
😂😂😂
حتما دستات میکروب داشته چشتو مالیدی 😂 <3
همیشه بشور دستاتو 😂
صبحت بخیر حاجی (: ( از علامت مخصوص هلی استفاده نکن انقد ) 😂Milad 91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@نوشابه
😂😂😂
همیشه بشور دستاتو 😂
صبحت بخیر حاجی (: ( از علامت مخصوص هلی استفاده نکن انقد ) 😂نه حاجی من عینک دارم به چشمم چیزی نخورده ولی دیگه اونکارو نکن 😂😂
علامت هلی چیه؟ :/ -
Milad 91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@نوشابه
😂😂😂
همیشه بشور دستاتو 😂
صبحت بخیر حاجی (: ( از علامت مخصوص هلی استفاده نکن انقد ) 😂نه حاجی من عینک دارم به چشمم چیزی نخورده ولی دیگه اونکارو نکن 😂😂
علامت هلی چیه؟ :/ -
@faezeh-r
دختر خوبیه
خیلی ها بهش گیر میدن الکی ولی اون با متانت سعی میکنه نادیده بگیره :) الگوی منه یه جورایی