هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999             موخوام افتخارش بردارم واس خو دم موخوام افتخارش بردارم واس خو دم@zahra-m1999        
- 
@D-fateme-r مبارکا باشه    @اسمان-ابی تشکر  قسمت شه مام 5k شدن شما رو تبریک بگیم قسمت شه مام 5k شدن شما رو تبریک بگیم 
- 
آقا من الان 9/3اعتبارم همت کنید تا امروز برسه 10تا اصلا یه چالش لایک دهی بیشتر به زهرا می زارم     @zahra-m1999 عاغا کجا پیام دادی من لایک نکردم؟  
- 
@zahra-m1999 عاغا کجا پیام دادی من لایک نکردم؟  @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 عاغا کجا پیام دادی من لایک نکردم؟  نیدونم 
- 
SenatOr تو دیر تر از من عضو شدی چطوری زودتر از من ب 2k رسیدی؟  
- 
SenatOr تو دیر تر از من عضو شدی چطوری زودتر از من ب 2k رسیدی؟  
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: دسته جمعی یه فکر کنید من مشاورمچکار کنم ..... اگه منم مث تو فرصت داشتم میموندم و اون چیزی رو میخوام بدست میاوردم   
- 
SenatOr نامرد 1k حرف زدی 2k لایک گرفتی؟    
- 
@zahra-m1999 خب تو بهش زنگ بزن  
- 
SenatOr نامرد 1k حرف زدی 2k لایک گرفتی؟    @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: SenatOr نامرد 1k حرف زدی 2k لایک گرفتی؟    
 لازمه هشتک بزنم شوخی بود؟ 
- 
@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: SenatOr نامرد 1k حرف زدی 2k لایک گرفتی؟    
 لازمه هشتک بزنم شوخی بود؟ @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: SenatOr نامرد 1k حرف زدی 2k لایک گرفتی؟    
 لازمه هشتک بزنم شوخی بود؟ من توبه شده برام اون هشتک همیشه بزنم 
- 
SenatOr نامرد 1k حرف زدی 2k لایک گرفتی؟    
- 
@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: SenatOr نامرد 1k حرف زدی 2k لایک گرفتی؟    
 لازمه هشتک بزنم شوخی بود؟ 
- 
@zahra-m1999 خب تو بهش زنگ بزن  

|
 |

شعردانه
شعردانه