هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zahra-m1999

خب حالا دیگه میتونم منفی بدم :face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_heart-eyes:افرین فقط به من ندیا😝😝😝
@zahra-m1999 منتظرم ببینم افتخار اولین منفی گرفتن از طرف من نصیب کی میشه :smiling_face_with_sunglasses: :thinking_face:
-
@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zahra-m1999 بشین سرجات ببینمم:face_with_tears_of_joy:
😜😜😜😝😛😛نمشینم
@zahra-m1999 خودم مینشونمت الان:face_with_tears_of_joy: :oncoming_fist_light_skin_tone:
بگیر که اومد:face_with_tears_of_joy: میدونم..میدونم تحمل اینجور ضربه هارو نداری :face_with_tears_of_joy: -
@zahra-m1999 :neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
-
😂😂😂😎😎😎😆😆😆موخوام افتخارش بردارم واس خو دم
-
@zahra-m1999

خب حالا دیگه میتونم منفی بدم :face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_heart-eyes:@D-fateme-r مبارکا باشه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@zahra-m1999 خودم مینشونمت الان:face_with_tears_of_joy: :oncoming_fist_light_skin_tone:
بگیر که اومد:face_with_tears_of_joy: میدونم..میدونم تحمل اینجور ضربه هارو نداری :face_with_tears_of_joy:@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بگیر که اومد:face_with_tears_of_joy: میدونم..میدونم تحمل اینجور ضربه هارو نداری :face_with_tears_of_joy:بر وعاموجاخالی زدم برات نزاربیام ببافتمت 😂😂😂😂😂😂
-
@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بگیر که اومد:face_with_tears_of_joy: میدونم..میدونم تحمل اینجور ضربه هارو نداری :face_with_tears_of_joy:بر وعاموجاخالی زدم برات نزاربیام ببافتمت 😂😂😂😂😂😂
@zahra-m1999 جناب خان کی بودی تو:face_with_tears_of_joy:
-
😂😂😂😎😎😎😆😆😆موخوام افتخارش بردارم واس خو دم
@zahra-m1999 :neutral_face: :neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@D-fateme-r مبارکا باشه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@اسمان-ابی تشکر :face_with_tears_of_joy: قسمت شه مام 5k شدن شما رو تبریک بگیم :smiling_face_with_sunglasses:
-
آقا من الان 9/3اعتبارم همت کنید تا امروز برسه 10تا اصلا یه چالش لایک دهی بیشتر به زهرا می زارم 😂😂😂😂
@zahra-m1999 عاغا کجا پیام دادی من لایک نکردم؟:face_with_tears_of_joy:
-
نیدونم
-
SenatOr تو دیر تر از من عضو شدی چطوری زودتر از من ب 2k رسیدی؟:confused_face:
-
SenatOr تو دیر تر از من عضو شدی چطوری زودتر از من ب 2k رسیدی؟:confused_face:
-
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
دسته جمعی یه فکر کنید من مشاورمچکار کنم .....
اگه منم مث تو فرصت داشتم میموندم و اون چیزی رو میخوام بدست میاوردم😔💔
-
SenatOr نامرد 1k حرف زدی 2k لایک گرفتی؟ :slightly_frowning_face: :face_with_tears_of_joy:
-
@zahra-m1999 خب تو بهش زنگ بزن :thinking_face: