هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@revlvial در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@SOBHAN-1999
عید همه تبریک میگفتن تو
هییییییییی
میگفتی
دستیبزن و گردش تقدیر بچرخان
................. -
@نوشابه
-
@نوشابه
-
@revlvial در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@SOBHAN-1999
عید همه تبریک میگفتن تو
هییییییییی
میگفتی
دستیبزن و گردش تقدیر بچرخان
................. -
@revlvial
فرصت یه بار پیش میاد وقتی بره بر نمیگرده -
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
یعنی آقای نوشابه عالی بود
چی گفتم آقای نوشابه
خب منظورم همون آقا سهیل بود
-
@revlvial
علی به خدا خودمم متنفرم از این دپرسی از این حال مزخرف چون واقعا با روحیم نمیسازه ولی هرجور حساب میکنم .... -
@revlvial
علی به خدا خودمم متنفرم از این دپرسی از این حال مزخرف چون واقعا با روحیم نمیسازه ولی هرجور حساب میکنم ....@SOBHAN-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@revlvial
علی به خدا خودمم متنفرم از این دپرسی از این حال مزخرف چون واقعا با روحیم نمیسازی ولی هرجور حساب میکنم ....من اونقدری نیستم بخوام توصیه کنم ولی اول بشینید خوب گریه کنید. بزارید اروم شید بعد راحت فکر کنید وباهاش کنار بیاید وسعی کنید حالتون خوب کنید
-
@SOBHAN-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@revlvial
علی به خدا خودمم متنفرم از این دپرسی از این حال مزخرف چون واقعا با روحیم نمیسازی ولی هرجور حساب میکنم ....من اونقدری نیستم بخوام توصیه کنم ولی اول بشینید خوب گریه کنید. بزارید اروم شید بعد راحت فکر کنید وباهاش کنار بیاید وسعی کنید حالتون خوب کنید
@revlvial
شاید
-
@revlvial
شاید
-
-