هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zahra_asd
هنرمند کم داریم توی انجمن (:از اون اسماییه ک جلب توجه میکنه.
جلدشم با من -
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zahra_asd
هنرمند کم داریم توی انجمن (:از اون اسماییه ک جلب توجه میکنه.
جلدشم با من -
در دل ما چیزیست:face_without_mouth:
که همگان ندانند -
در دل ما چیزیست:face_without_mouth:
که همگان ندانند -
@فاطمه-ملاح
در دل هر کس چیزیست مثل دل دیگری ک پندارد متفاوت باشد
لیکن فاز برندارید :face_with_tears_of_joy:@نوشابه :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face:
-
زده به سرم آمار رتبه های شهرمون درارم واز دوستام بپرسم ببینم رتبه های شهر کیا بودن 😅😅😅😅😂😂😂
@zahra-m1999
منم دیروز رفتم بیرون
ببینم چقد قهوه ای کردن که
دیدم در حدی خراب کردن من بهترینشون بودم:expressionless_face: :neutral_face: :thinking_face: -
@zahra-m1999
منم دیروز رفتم بیرون
ببینم چقد قهوه ای کردن که
دیدم در حدی خراب کردن من بهترینشون بودم:expressionless_face: :neutral_face: :thinking_face: -
@نوشابه
خدایی من خیلی مودبم اینجا:neutral_face: -
@نوشابه
خدایی من خیلی مودبم اینجا:neutral_face: -
@نوشابه
خدایی من خیلی مودبم اینجا:neutral_face:@فاطمه-ملاح :neutral_face: :face_without_mouth:
-
زده به سرم آمار رتبه های شهرمون درارم واز دوستام بپرسم ببینم رتبه های شهر کیا بودن 😅😅😅😅😂😂😂
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ما پشتیبانمون بعد کنکور ب همه پیام داد شماره داوطلبیشونو بفرستن😅 الانم رتبه هیچکسو نمیگه😂
-
@نوشابه
عه الحمدلله(((:!
کار سختیه
حس میکنم ی ادم دیگم :/ -
@revlvial در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@revlvial یک ماه دوری:expressionless_face: ینی اشناس:face_without_mouth: مرضیه ی دیگم که نداشتیم:face_with_tears_of_joy:
اصلا دو ماه انجمن قطع بود اون چرا میگ یه ماه کسی ی حرفش درست نیس بعد نیسس بقیشم نباشه یعنی بعید نی اسمش مرضیه نباشه😂
وا
@zahra-m1999 سلام من که نگفتم عضو انجمن بودم قبلا گفتم دلم برای الا تنگ شده بود چون تو این ی ماه ازش استفاده نکرده بودم در ضمن قبلا اصلا نمیدونستم الا انجمن داره خوبه که یک خورده مهربون تر باشیم
-
@نوشابه
کار سختیه
حس میکنم ی ادم دیگم :/@فاطمه-ملاح در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@نوشابه
کار سختیه
حس میکنم ی ادم دیگم :/بله واقعا بازم خداروشکر که الحمد لله وگرنه ک ان شا الله ک والا بخدا :/
دیگه تحمل کن با همه سختیاش -
@zahra-m1999 سلام من که نگفتم عضو انجمن بودم قبلا گفتم دلم برای الا تنگ شده بود چون تو این ی ماه ازش استفاده نکرده بودم در ضمن قبلا اصلا نمیدونستم الا انجمن داره خوبه که یک خورده مهربون تر باشیم
marzie binaee فکر کردیم فیکین:slightly_smiling_face:خوش اومدی
-
marzie binaee شوخی بود عزیز،حدس زدن فقط💌
آخه این چن مدت خیی از بچه ها اکانت جدید زدن
برا همین -
@فاطمه-ملاح در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@نوشابه
کار سختیه
حس میکنم ی ادم دیگم :/بله واقعا بازم خداروشکر که الحمد لله وگرنه ک ان شا الله ک والا بخدا :/
دیگه تحمل کن با همه سختیاش@نوشابه
چاره ای نیست !:neutral_face:
باید برای دانشگاه هم عادت کنم:neutral_face: