هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@faezeh-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
این قسمت خشم فازی و سارا *)
SenatOr
منو ساراییم بخدااااااا:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :smiling_face: :smiling_face: :smiling_face_with_halo: :smiling_face_with_halo:
دومیه منم :face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :grinning_face_with_smiling_eyes::neutral_face:
#ببخشید،حالم واقعا خوب نبود...SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
SenatOr
منو ساراییم بخدااااااا:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :smiling_face: :smiling_face: :smiling_face_with_halo: :smiling_face_with_halo:
دومیه منم :face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :grinning_face_with_smiling_eyes::neutral_face:
#ببخشید،حالم واقعا خوب نبود...:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: خب دیدم حالتو بد کرده خودم یجوری نگاه کردم گمشه :/ :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: <3
-
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
Shadow
من ک مگ ی جذر با فرجه ی خود رتبم بگیرن شاید شد😂
ممشتق وجذر وبتوان صفر بشه تهش یچیزی میشم:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: -
@faezeh-r من زدم ولی حسش نیست ی چی بذارم توش :confused_face:
@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
:face_with_tears_of_joy: من زیاد حرف برا گفتن دارم ولی هم حس تایپ نیست هم زدن وبلاگ
اصن جان من اون وبلاگ قبلیم چجوری بود بنظرت؟ امیدی بهم هست؟:grinning_face_with_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
Shadow
من ک مگ ی جذر با فرجه ی خود رتبم بگیرن شاید شد😂
ممشتق وجذر وبتوان صفر بشه تهش یچیزی میشم:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: -
Shadow در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
oooooooo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
revival خوب فک میکنه بهتر میشه:neutral_face: :neutral_face:
قسمت اولش درسته یعنی رتبه ها واقعی نی چون سهمیه ها زیاد بوده
اینا امسال ب ایثارگرا سهمیه مناطقم دادن یعنی دوسهمیه داشتن،
زلزله زده هاو...هم اضافه شده
اما قسمت دومش نه،یعنی معادل نداره ک مثلا ۷۰۰۰،دوهزار باشه!همونه واقعاvرتبه مناطق ضربدر.086
86صدم
این درسته ها تنها کانالی ک قبل اطلاعیه سنجش توضیح داده بود اطلاعیرو چون پزشکی دانشگاه تهرانن
خود سنجش،حتی صدا وسیماهم رد کرد گفت فریب سواستفاده تبلیغاتشو نخورید
اون کانال هم اومد چندتا رتبه رو اورد نسبت ب پارسال قیاس کرد ی حدس زد درحالیکه اصلا واسه رتبه های پایین نر نمیخونه و ی چیز الکی بود خودشون رو بززگ کننچ بدونم من رتبم ضربدر پنجاه صدمم بشه بازم هیچ اتفاقی نمیفته:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
Shadow گزینه هم یه سیستم زده ارتقائ رتبه
با اون امتحان کردی؟ -
با اون امتحان کردی؟@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
با اون امتحان کردی؟وات ایز ایت
-
با اون امتحان کردی؟ -
:face_with_tears_of_joy: من زیاد حرف برا گفتن دارم ولی هم حس تایپ نیست هم زدن وبلاگ
اصن جان من اون وبلاگ قبلیم چجوری بود بنظرت؟ امیدی بهم هست؟:grinning_face_with_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@faezeh-r اول کاری هنوز :upside-down_face:
من دو سه سال تو بلاگفا نوشتم قبلا :slightly_smiling_face:
ولی وبی مث مال تو ندیده بودم
سبکت با همه اونایی ک دیدم (والبته خودم!) فرق داشت:upside-down_face: -
@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
منظورشگزینه۲😂
-
Shadow میگم گزینه دووو
یه سیستم گذاشته واسه انتخاب رشته و ارتقاء رتبههه
رنج رتبه واقعیتو میده -
انتخاب رشتش صریح گفت اگر تنها شرکت کننده هم بودم باز توفیری نداش:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
-
@faezeh-r اول کاری هنوز :upside-down_face:
سبکت با همه اونایی ک دیدم (والبته خودم!) فرق داشت:upside-down_face:@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سبکت با همه اونایی ک دیدم (والبته خودم!) فرق داشت:upside-down_face:
:) :) مرسی بخاطر نظرت ولی خب همین فرق داشتنم خوب بود یا بد بود؟ :) -
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
SenatOr
#ببخشید،حالم واقعا خوب نبود...:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: خب دیدم حالتو بد کرده خودم یجوری نگاه کردم گمشه :/ :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: <3
-
سبکت با همه اونایی ک دیدم (والبته خودم!) فرق داشت:upside-down_face:
:) :) مرسی بخاطر نظرت ولی خب همین فرق داشتنم خوب بود یا بد بود؟ :)@faezeh-r خوب بود رفیق :upside-down_face:
ادامه بده
ولی بدون بلاگفا میتونه بدتر از تلگرام و انجمن ، آدمُ ب مجازی معتاد کنه :upside-down_face: -
Shadow میگم گزینه دووو
رنج رتبه واقعیتو میده@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
Shadow میگم گزینه دووو
رنج رتبه واقعیتو میدهاهان اره دیدم
-
این پست پاک شده!
-
@faezeh-r خوب بود رفیق :upside-down_face:
ادامه بده
ولی بدون بلاگفا میتونه بدتر از تلگرام و انجمن ، آدمُ ب مجازی معتاد کنه :upside-down_face:@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@faezeh-r خوب بود رفیق :upside-down_face:
ادامه بده
ولی بدون بلاگفا میتونه بدتر از تلگرام و انجمن ، آدمُ ب مجازی معتاد کنه :upside-down_face:چشمممممم <3 *)
نه اتفاقا تنهایی جایی که معتادش نمیشم اونجاس :/ :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: <3 -
اونایی که دینی یوسفیان پور رو دیدن و به امید 90 % رفتن 40 % هم نزدن نظر شما چیه؟