هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
کلا خیلی دیر می رم دکتر
یبار ساعت دو رفتم دکتر یه مریض قلبی داشت بعد دارو ها چون فشارم افتاده بود وحشتناک گفت بیا دوباره فشارت بگیرم بعد سرم رفتم هیچی دیگه بابام یه ساعت شاهد گفت وگوی من دکتر بود از توضیح قرص ها ی که نوشته بود تا شرح حال وویژگی ها ودرمان ها ی اون بیمار قلبی تو ضیح علائم وغیره اش 😂😂😂😂😂 -
@_Dr-zahra_ مریضاتم عین خودت باشن:winking_face: :relieved_face: :relieved_face: :relieved_face: :relieved_face:
-
کلا خیلی دیر می رم دکتر
یبار ساعت دو رفتم دکتر یه مریض قلبی داشت بعد دارو ها چون فشارم افتاده بود وحشتناک گفت بیا دوباره فشارت بگیرم بعد سرم رفتم هیچی دیگه بابام یه ساعت شاهد گفت وگوی من دکتر بود از توضیح قرص ها ی که نوشته بود تا شرح حال وویژگی ها ودرمان ها ی اون بیمار قلبی تو ضیح علائم وغیره اش 😂😂😂😂😂@_Dr-zahra_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
کلا خیلی دیر می رم دکتر
یبار ساعت دو رفتم دکتر یه مریض قلبی داشت بعد دارو ها چون فشارم افتاده بود وحشتناک گفت بیا دوباره فشارت بگیرم بعد سرم رفتم هیچی دیگه بابام یه ساعت شاهد گفت وگوی من دکتر بود از توضیح قرص ها ی که نوشته بود تا شرح حال وویژگی ها ودرمان ها ی اون بیمار قلبی تو ضیح علائم وغیره اش 😂😂😂😂😂نفهمیدم چیشد :/
-
@_Dr-zahra_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
کلا خیلی دیر می رم دکتر
یبار ساعت دو رفتم دکتر یه مریض قلبی داشت بعد دارو ها چون فشارم افتاده بود وحشتناک گفت بیا دوباره فشارت بگیرم بعد سرم رفتم هیچی دیگه بابام یه ساعت شاهد گفت وگوی من دکتر بود از توضیح قرص ها ی که نوشته بود تا شرح حال وویژگی ها ودرمان ها ی اون بیمار قلبی تو ضیح علائم وغیره اش 😂😂😂😂😂نفهمیدم چیشد :/
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
کلا خیلی دیر می رم دکتر
تا ساعت سه نصفه شب با دکتر تبادل اطلاعات پزشکی انجام دادم 😂😂😂😂
-
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
کلا خیلی دیر می رم دکتر
تا ساعت سه نصفه شب با دکتر تبادل اطلاعات پزشکی انجام دادم 😂😂😂😂