هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@_Dr-zahra_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
sahba در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام ملت
من هر دفعه ک دو سه روز تو فروم نیستم وقتی میام حس میکنم گم شدم ):چرا اخه...سعیده من میشناسی
سلام 😍😍😂😂😂😂😂😂من یه تصادف خیلی بد داشتم هیچی یادم نمیاد :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: اسمم سعیده س؟ممنان
sahba واقعا ؟ :/
-
سلام ملت
من هر دفعه ک دو سه روز تو فروم نیستم وقتی میام حس میکنم گم شدم ):چرا اخه...چون ک دچار عدم ثبات دوگانگی شخصیت در بعد متریال و سوژه های ناب تابستان هستید 😂😂😂
@مهــدی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام ملت
من هر دفعه ک دو سه روز تو فروم نیستم وقتی میام حس میکنم گم شدم ):چرا اخه...چون ک دچار عدم ثبات دوگانگی شخصیت در بعد متریال و سوژه های ناب تابستان هستید 😂😂😂
میشه یه بار دیگه همینو شمرده تر بگید من یادداشت کنم؟مرسی
-
masoud روز بخیر
-

برید کنار از زندگی خسته شدم :face_with_tears_of_joy:
mohammadhassan :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
ببخشید -
masoud در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
دوستان خوشحال شدم از زیارتتون
یاعلی:hibiscus:علی یارتون
-
mohammadhassan :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
ببخشید@faezeh-r :face_with_tears_of_joy:
-
@faezeh-r :face_with_tears_of_joy:
-
sahba واقعا ؟ :/
-
کیا امسال رفتنی هستن ؟ :/
پندار ما این است که ما مانده ایم و کنکوری ها رفته اند، اما حقیقت آن است که کنکور ما را با خود میبرد و کنکوری ها مانده اند :/ -
پندار ما این است که ما مانده ایم و کنکوری ها رفته اند، اما حقیقت آن است که کنکور ما را با خود میبرد و کنکوری ها مانده اند :/mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
پندار ما این است که ما مانده ایم و کنکوری ها رفته اند، اما حقیقت آن است که کنکور ما را با خود میبرد و کنکوری ها رفته اند :/یاللعجب 😂

یواش یواش باید رفت ...