هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-

ما دخترهای غمگین شانزده سالهای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم، تکلیفمان هم روشن میشد.
ما، با ماتیکهای قایمکی و کابوسهای یواشکی و آرزوهای دزدکی.
ما و کارت پستالهایِ « سوختم خاکسترم را باد برد، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ...
ما و شعرهای دوران مدرسه، اولین دست نوشتههایی که توی دفتر ِکوچک یادداشت مینوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما میدزدید.
ما، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم. ترسیدیم مقنعههایمان چانهدار نباشد و چشم سفید باشیم.
ما که توی کتابهایمان فروغ نداشتیم، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود، ما فقط یاد گرفتیم مثل کبری تصمیمهای خوب بگیریم، و آن مرد؛ هرکه میخواهد باشد، مهم این است که داس دارد.ما که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم...
الهه سادات موسوی

-
@zahra_asd در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@_Dr-zahra_ بابا خییلی خوبه که واسه چن سال پیش
عالیهفکر کنم شیش سال

-
من بلد نیستم مداد رنگی دستم بگیرم مدرسع هم عمم میکشید یاهم بامعلما حرف میزد

-

ما دخترهای غمگین شانزده سالهای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم، تکلیفمان هم روشن میشد.
ما و کارت پستالهایِ « سوختم خاکسترم را باد برد، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ...
ما و شعرهای دوران مدرسه، اولین دست نوشتههایی که توی دفتر ِکوچک یادداشت مینوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما میدزدید.
ما، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم. ترسیدیم مقنعههایمان چانهدار نباشد و چشم سفید باشیم.
ما که توی کتابهایمان فروغ نداشتیم، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود، ما فقط یاد گرفتیم مثل کبری تصمیمهای خوب بگیریم، و آن مرد؛ هرکه میخواهد باشد، مهم این است که داس دارد.ما که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم...
الهه سادات موسوی

negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:

الهه سادات موسوی

-
من بلد نیستم مداد رنگی دستم بگیرم مدرسع هم عمم میکشید یاهم بامعلما حرف میزد

-
@مهــدی
انتخاب رشته و کلاس رانندگی و تدریس فیزیکو ... بازم بگم ؟ از 24 ساعت کم میارم میگم کاش 25 بود
@njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@مهــدی
انتخاب رشته و کلاس رانندگی و تدریس فیزیکو ... بازم بگم ؟ از 24 ساعت کم میارم میگم کاش 25 بود
داداش هر چند ساعت بخوای من اضاف دارم بیا همش مال تو

-
من رفتم......
-
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
http://www.telewebion.com/episode/1865590
چقدر من از این مجری بدم میاد
میخوام بزنم لهش کنم یعنی
دقیقه 10:25 رو به بعد نگاه کنید توروخدا ببینید میگه این فرمول اثبات بنده هست

مردک اینو همه بلدن میای دروغ میگی
http://www.telewebion.com/episode/1865590mohammadhassan ارور میده که ..کی هست حالا؟!
-
دنیا هنوز قشنگی هاشو داره (:
یه نگاه بندازیم (:
https://ehda.center/ -
من رفتم......
-
یه نگاه بندازیم (:
https://ehda.center/@fateme_mlh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
یه نگاه بندازیم (:
https://ehda.center/شک نکن دنیا قشنگه
-
@_Dr-zahra_
زیبا ترش کن (:
عضو میشی ؟(: -
بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:

اینم عشقتون کشیده نظراتونو بگین تا برمیگردم :face_savouring_delicious_food:خیلی بدی

منم دوست دارم خیلی کلاس رفتی ؟؟؟؟@_Dr-zahra_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:

اینم عشقتون کشیده نظراتونو بگین تا برمیگردم :face_savouring_delicious_food:خیلی بدی

منم دوست دارم خیلی کلاس رفتی ؟؟؟؟مرسی عزیزدلم

آره اینو به عنوان تکلیف جلسه اول کشیدم
استاد خیلی خوشش اومد
الان نوبتی بیاین به قلب تپنده تون افتخار کنین
-
@_Dr-zahra_
زیبا ترش کن (:
عضو میشی ؟(:@fateme_mlh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@_Dr-zahra_
زیبا ترش کن (:
عضو میشی ؟(:باز نکردم لینک اصلا
-
@_Dr-zahra_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:

استاد خیلی خوشش اومد
@_Dr-zahra_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:

استاد خیلی خوشش اومد

-
@zahra_asd در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@_Dr-zahra_ بابا خییلی خوبه که واسه چن سال پیش
عالیهفکر کنم شیش سال

شعردانه