هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
@romisa1234 
 اکی فردا جوابشو میگم بهت
 فقط همین بازار کارو میخواستی بگرسم دیگه؟ اگه چیز دیگه ایَم هست بگو

- 
@مهــدی 
 اگه پرتو پلاهایی که این وسط میگید رو جمع کنید از این بیشتر میشه        
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negaarin این پیام رسانه چیه ?!( تل ،اطرافشو سانسور کرده با گل.... revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negaarin این پیام رسانه چیه ?!( تل ،اطرافشو سانسور کرده با گل.... 
 فکر کردم خودش خوشگله    
- 
@مهــدی 
 اگه پرتو پلاهایی که این وسط میگید رو جمع کنید از این بیشتر میشه        @_-YASSI در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @مهــدی 
 اگه پرتو پلاهایی که این وسط میگید رو جمع کنید از این بیشتر میشه         خدا بیامرز همیشه جواب های دندان شکن میداد ... 
- 
@_-YASSI در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @مهــدی 
 اگه پرتو پلاهایی که این وسط میگید رو جمع کنید از این بیشتر میشه         خدا بیامرز همیشه جواب های دندان شکن میداد ... SenatOr من ؟ کو؟ 
 آی ام مظلوم    
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: امروز کلا موجب خنده بودم      خدا خیرم بده خدا خیرم بدهدلقک رایگان        
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: امروز کلا موجب خنده بودم      خدا خیرم بده خدا خیرم بدهدلقک رایگان        @_-YASSI در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: امروز کلا موجب خنده بودم      خدا خیرم بده خدا خیرم بدهدلقک رایگان        قیافته بی تبیت        
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: امروز کلا موجب خنده بودم      خدا خیرم بده خدا خیرم بدهدلقک رایگان        @_-YASSI در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: امروز کلا موجب خنده بودم      خدا خیرم بده خدا خیرم بدهدلقک رایگان          
- 
@_-YASSI در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: امروز کلا موجب خنده بودم      خدا خیرم بده خدا خیرم بدهدلقک رایگان        قیافته بی تبیت        @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @_-YASSI در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: امروز کلا موجب خنده بودم      خدا خیرم بده خدا خیرم بدهدلقک رایگان        قیافته بی تبیت           
- 
- 
@_-YASSI در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: امروز کلا موجب خنده بودم      خدا خیرم بده خدا خیرم بدهدلقک رایگان          SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @_-YASSI در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: امروز کلا موجب خنده بودم      خدا خیرم بده خدا خیرم بدهدلقک رایگان          به تو بگم به بی تبیت بسنده نمی کنما    
- 
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @_-YASSI در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: امروز کلا موجب خنده بودم      خدا خیرم بده خدا خیرم بدهدلقک رایگان          به تو بگم به بی تبیت بسنده نمی کنما    @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @_-YASSI در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: امروز کلا موجب خنده بودم      خدا خیرم بده خدا خیرم بدهدلقک رایگان          به تو بگم به بی تبیت بسنده نمی کنما    هرچه دل تنگت میخواهد بگو(: 
 جبران میشه
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @مهــدی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:    چرا با من زاویه پیدا کردی   من دایره ای زاویم کجا بود 

|
 |

شعردانه
شعردانه