هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mo انسانی روان شناسی و حقوق و علوم اجتماعی و...  SenatOr 
 ینی تربیت معلم نمیارن؟//
- 
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mo انسانی روان شناسی و حقوق و علوم اجتماعی و...  SenatOr 
 ینی تربیت معلم نمیارن؟//mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mo انسانی روان شناسی و حقوق و علوم اجتماعی و...  SenatOr 
 ینی تربیت معلم نمیارن؟//تراز ۶۵۰۰ب بالا.فک کنم 
- 
SenatOr دارم آپ میکنم  @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: SenatOr دارم آپ میکنم  
 پشیمون شدم 
- 
@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: SenatOr دارم آپ میکنم  
 پشیمون شدم 
- 
@miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mo منطقه یا کشور ؟ کدوم منطقه کدوم سهمیه؟ @miladsaeedi 
 منطقه ...منطقه 2
- 
mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mo انسانی روان شناسی و حقوق و علوم اجتماعی و...  SenatOr 
 ینی تربیت معلم نمیارن؟//تراز ۶۵۰۰ب بالا.فک کنم revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mo انسانی روان شناسی و حقوق و علوم اجتماعی و...  SenatOr 
 ینی تربیت معلم نمیارن؟//تراز ۶۵۰۰ب بالا.فک کنم revival 
 اهان مرسی
 ولی من ترازشو نمیدونم فقط رتبشو میدونم ک چند شده
- 
SenatOr کلی نوشته بودم پاک شد  
- 
SenatOr کلی نوشته بودم پاک شد  
- 
@miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: 4000منطقه2میاری ولی نه تهران @miladsaeedi 
 مرسی
 ن راستش تهرانم نمیخواد بره
- 
SenatOr دوباره بنویسم؟  
- 
که کنکور آسان نمود اول ولی افتاد مشکلها:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: @miladsaeedi    
- 
SenatOr دوباره بنویسم؟  
- 
اگه شما بودین کدومو اانتخاب میکردین  
 فیزیو دوقوز اباد 
 پرستاری دانشگاه سطح بالاتر
 موندن یه سال دیگه و با کتاب تستا سروکله زدن

|
 |

شعردانه
شعردانه