هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
@njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @phenomenon در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @phenomenon 
 میخوام زود زود چک کنم اف 9 رو باید بزنم؟ تو ویژال بیسیک این طوری بود فک کنم توی راهنمایی میزدیم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:چک کنی ؟ ینی ران کنی کد رو ؟ اره اونو پیدا کردم کامیلاو الان میرم سینتکسارو یاد بگیرم یه ساعته یادمیگیری  @phenomenon در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @phenomenon در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @phenomenon 
 میخوام زود زود چک کنم اف 9 رو باید بزنم؟ تو ویژال بیسیک این طوری بود فک کنم توی راهنمایی میزدیم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:چک کنی ؟ ینی ران کنی کد رو ؟ اره اونو پیدا کردم کامیلاو الان میرم سینتکسارو یاد بگیرم یه ساعته یادمیگیری  همشونو با مربع شروع میشن اره؟یه مربه زدم تعدادشون 10 15 تا بود 
- 
@miladsaeedi بَلی (= 
- 
@njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @phenomenon در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @phenomenon 
 میخوام زود زود چک کنم اف 9 رو باید بزنم؟ تو ویژال بیسیک این طوری بود فک کنم توی راهنمایی میزدیم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:چک کنی ؟ ینی ران کنی کد رو ؟ اره اونو پیدا کردم کامیلاو الان میرم سینتکسارو یاد بگیرم یه ساعته یادمیگیری  
- 
@njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @phenomenon 
  نه اول باید یه کتابخونه رو include کنی 
- 
@njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @phenomenon 
  نه اول باید یه کتابخونه رو include کنی @phenomenon در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @phenomenon 
  نه اول باید یه کتابخونه رو include کنی کدوم کتابخونه؟ 
- 
@phenomenon در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @phenomenon 
  نه اول باید یه کتابخونه رو include کنی کدوم کتابخونه؟ @njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @phenomenon در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @phenomenon 
  نه اول باید یه کتابخونه رو include کنی کدوم کتابخونه؟ #include <iostream> 
- 
@miladsaeedi 
 وقتی نشه که بری خارج آره درست بود(=
- 
امروز صبح خوابم برد سر درس،یکیاومد بالا سرم،بچه ای بود،دختربچه ی ناز ،: )،گفت بابا تنخدا باشو بخون دیگ عه    
 تا غروب خوندم بدون استراحت حس عجیبی بود حس عجیبی بودمیدونم فشار کنکوره  
- 
@miladsaeedi 
 وقتی نشه که بری خارج آره درست بود(=
- 
@fateme_mlh خب اگه اپلای میخای باید دانشگاه های تهران و شریف و امیر کبیر و...بیاری راستی فرهنگیان تعهد خدمت داره. @miladsaeedi 
 خودم راضیم (=
 آره ، هر چند اون رشته هایی که میخام رو تهران نمیارم
 ولی دیگه تصمیممو گرفتم با توجه به شرایطی که دارم [=
- 
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mahtab-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: آه.... .   ... .... 
- 
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mahtab-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: آه.... .   ... .... mahtab-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mahtab-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: آه.... .   ... .... تو را چه شده ؟ 
- 
mahtab-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mahtab-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: آه.... .   ... .... تو را چه شده ؟ rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mahtab-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mahtab-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: آه.... .   ... .... تو را چه شده ؟ چیز تازه ای ک نیست.. 
 خسته ام دیگه واقعا
- 
@miladsaeedi 
 خودم راضیم (=
 ولی دیگه تصمیممو گرفتم با توجه به شرایطی که دارم [=@fateme_mlh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @miladsaeedi 
 خودم راضیم (=
 ولی دیگه تصمیممو گرفتم با توجه به شرایطی که دارم [=اوکی... 

|
 |

شعردانه
شعردانه