هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@faezeh-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
SenatOr
سارا درداش یادش میافته
غذای ناهارم همیشه آماده نیس
#درد مشترک
توم آره؟
SenatOr اره منم اره
-
در دايره قسمت ما نقطه ي تسليميم لطف آنچه تو انديشي حكم آنچه تو فرمايي
حافظ
-
@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
چرا پاک می کنید
همه هم بلد بودن جز من و یاسیعاره همه مدرک آیلتس نمره ۷ دارن اما نمیگن ریا نشه
-
@baran7177 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@baran7177
اینکارا رو نکنید،بعضی موقع ها ترس زیاد میشه،فلج کلی رو داره،حتی طرف نشسته ولی ب علت عدم کنترل ماهیچه پرت شده!من اگ میگم،۵سال اموزش دیدم قبلامن اموزش ندیدم به اون صورت ولی خب از بچگی همیشه رفتم گرچه واقعا بعد اون اتفاق پدرم چندان اجازه نمی ده
ی تمرینی هست،بهتون میگم انجام بدید روی زمین صافه،صبر کنید تایپ شه
revival
ببخشید طول کشید اول ی چیز دیگ نوشتم ولی این بهتره بی خطره و واسه همه میشه و سرگرمیم هست
جایی ک دو تا فرش بهم رسیدن!یعنی لبه ی فرش ک ی برامدگی داره،اونجا وایسید،دستا رو کامل باز کنید طوریکه باهم در امتداد هم باشن،چشما رو ببندید و سر رو کامل ب طرف اسمون بگیرید،حالا حرکت کنید بر روی اون لبه،اما نه به صورت قدم زدن،بلکه پاشنه ی پای بعدی کاملا بچسبه به انگشت شست عقبی و همینطور،یعنی بین پاها حین حرکت فاصله نباشه،اگ بتونید ۳متر برید ب این روش و از خط نیفتید تعادل های ارتفاع هم راحت میرید -
revival
ببخشید طول کشید اول ی چیز دیگ نوشتم ولی این بهتره بی خطره و واسه همه میشه و سرگرمیم هست
جایی ک دو تا فرش بهم رسیدن!یعنی لبه ی فرش ک ی برامدگی داره،اونجا وایسید،دستا رو کامل باز کنید طوریکه باهم در امتداد هم باشن،چشما رو ببندید و سر رو کامل ب طرف اسمون بگیرید،حالا حرکت کنید بر روی اون لبه،اما نه به صورت قدم زدن،بلکه پاشنه ی پای بعدی کاملا بچسبه به انگشت شست عقبی و همینطور،یعنی بین پاها حین حرکت فاصله نباشه،اگ بتونید ۳متر برید ب این روش و از خط نیفتید تعادل های ارتفاع هم راحت میریدrevival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
revival
جایی ک دو تا فرش بهم رسیدن!یعنی لبه ی فرش ک ی برامدگی داره،اونجا وایسید،دستا رو کامل باز کنید طوریکه باهم در امتداد هم باشن،چشما رو ببندید و سر رو کامل ب طرف اسمون بگیرید،حالا حرکت کنید بر روی اون لبه،اما نه به صورت قدم زدن،بلکه پاشنه ی پای بعدی کاملا بچسبه به انگشت شست عقبی و همینطور،یعنی بین پاها حین حرکت فاصله نباشه،اگ بتونید ۳متر برید ب این روش و از خط نیفتید تعادل های ارتفاع هم راحت میریدنوشابه تو این گرما تبخیر شد؟
حدس میزنم حالشون خوب نیس
-
revival
جایی ک دو تا فرش بهم رسیدن!یعنی لبه ی فرش ک ی برامدگی داره،اونجا وایسید،دستا رو کامل باز کنید طوریکه باهم در امتداد هم باشن،چشما رو ببندید و سر رو کامل ب طرف اسمون بگیرید،حالا حرکت کنید بر روی اون لبه،اما نه به صورت قدم زدن،بلکه پاشنه ی پای بعدی کاملا بچسبه به انگشت شست عقبی و همینطور،یعنی بین پاها حین حرکت فاصله نباشه،اگ بتونید ۳متر برید ب این روش و از خط نیفتید تعادل های ارتفاع هم راحت میریدrevival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
revival
جایی ک دو تا فرش بهم رسیدن!یعنی لبه ی فرش ک ی برامدگی داره،اونجا وایسید،دستا رو کامل باز کنید طوریکه باهم در امتداد هم باشن،چشما رو ببندید و سر رو کامل ب طرف اسمون بگیرید،حالا حرکت کنید بر روی اون لبه،اما نه به صورت قدم زدن،بلکه پاشنه ی پای بعدی کاملا بچسبه به انگشت شست عقبی و همینطور،یعنی بین پاها حین حرکت فاصله نباشه،اگ بتونید ۳متر برید ب این روش و از خط نیفتید تعادل های ارتفاع هم راحت میریدمن یه جمله میگم خیلی ممنون وخونده میشه خیلی ممنون
اما واقعا خیلییییییییی ممنون -
چرا پاک می کنید
همه هم بلد بودن جز من و یاسیعاره همه مدرک آیلتس نمره ۷ دارن اما نمیگن ریا نشه
-
revival
جایی ک دو تا فرش بهم رسیدن!یعنی لبه ی فرش ک ی برامدگی داره،اونجا وایسید،دستا رو کامل باز کنید طوریکه باهم در امتداد هم باشن،چشما رو ببندید و سر رو کامل ب طرف اسمون بگیرید،حالا حرکت کنید بر روی اون لبه،اما نه به صورت قدم زدن،بلکه پاشنه ی پای بعدی کاملا بچسبه به انگشت شست عقبی و همینطور،یعنی بین پاها حین حرکت فاصله نباشه،اگ بتونید ۳متر برید ب این روش و از خط نیفتید تعادل های ارتفاع هم راحت میرید -
@YASSI-_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
عاره همه مدرک آیلتس نمره ۷ دارن اما نمیگن ریا نشه
خوش به حالشون
@YASSI-_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
عاره همه مدرک آیلتس نمره ۷ دارن اما نمیگن ریا نشه
خوش به حالشون
آفرین بهشون
-
revival رو طناب رفتنم خوبه نه!؟
اون دیگ خیلی حرفه ای میشه،چیزی ک عموم باهاش مشکل ترن بیشتر ترسه تا تعادل های انچنانی
اون دیگ خیلی حرفه ای میشه،چیزی ک عموم باهاش مشکل ترن بیشتر ترسه تا تعادل های انچنانی
ترس از ارتفاع ؟؟؟؟
-
revival
جایی ک دو تا فرش بهم رسیدن!یعنی لبه ی فرش ک ی برامدگی داره،اونجا وایسید،دستا رو کامل باز کنید طوریکه باهم در امتداد هم باشن،چشما رو ببندید و سر رو کامل ب طرف اسمون بگیرید،حالا حرکت کنید بر روی اون لبه،اما نه به صورت قدم زدن،بلکه پاشنه ی پای بعدی کاملا بچسبه به انگشت شست عقبی و همینطور،یعنی بین پاها حین حرکت فاصله نباشه،اگ بتونید ۳متر برید ب این روش و از خط نیفتید تعادل های ارتفاع هم راحت میریدrevival یه لحظه خودمو تصور کردم اون بالا
ارتفاع
واقعا کار هر کسی نیست -
revival
نمی دونم
من کار عجیب زیاد می کنم مثلا یکم از لبه پله که از کنار نرده بیرون زده شاید یه بند انگشتم نشه از اون مثلا می رفتم بالا تومدرسه
-
حافظ
من تسلیم......
آره واقعا -
حافظ
من تسلیم......
آره واقعا@romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
حافظ
من تسلیم......
آره واقعا -
ترس از ارتفاع ؟؟؟؟
ترس از ارتفاع ؟؟؟؟
اره،اما نه مثلا یک دو متر،یا روی دیوار رفتن،جاییکه ادم میدونه کسی نیست،و واقعا مرگ نزدیکه خیلی فرق داره ،
-
revival یه لحظه خودمو تصور کردم اون بالا
ارتفاع
واقعا کار هر کسی نیست