هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
revival بعضیاشون میتونن ولی اینا نه :|
نوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۳۹۷، ۲۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
نمیتونن ولی مطمئنی؟
-
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
نمیتونن ولی مطمئنی؟
نوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۳۹۷، ۲۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهrevival یه مستند دیدم تیغه رفت تو دست طرف از بدن جوجه تیغی هم دراومد :|
حتما پرت کرده بود دیگه ؟ -
@اسمان-ابی
اخییییی
یبار یه خروس دنبالم کرده هنوز یادم میافته پام ستت میشه
وای یبارم یه قورباغه کشتیم :// هنوزم بخاطرش عذاب وجدان دارمنوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۳۹۷، ۲۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@faezeh-r خروس بیچاره کجا سگ کجا
-
@miladsaeedi میدم خود شما اینکارو بکنی
@miladsaeedi میدم خود شما اینکارو بکنی
تو بفرستش من خام میخورمش.
-
revival اره میدونم
ولی وقتی میاد چند سانتیت دیگه ناخوداگاه نمیتونی وایستی سر جات غیر قابل کنترله
د بدووو فرار
نوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۳۹۷، ۲۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
revival اره میدونم
د بدووو فرار
یکثانیه خم شی(مثلا داری سنگ برمیدازی)حتی هارترین هاشونم یا وای میسه یا فرار میکنه
-
revival اره میدونم
د بدووو فرار
نوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۳۹۷، ۲۰:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
revival اره میدونم
د بدووو فرار
تنها کاری که باید بکنی اینه که خم شی و یه سنگ برداری یا حتی ادای سنگ برداشتنو در بیاری من امتحان کردم خودشون فرار میکنن
-
@faezeh-r خروس بیچاره کجا سگ کجا
نوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۳۹۷، ۲۰:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@اسمان-ابی نه از همونا که گردنشون درازه و برای جنگ و اینا امادن
خیلی ترسناکهههههه
مابهش میگیم لاری خروز -
واقعا اینقدار ترسونیستم اما یه بار وقتی یه سوسک دیدم وخواستم از بین ببرمش اومد سمت ودرکمال ارامش بهش گفتم نیا
-
revival اره میدونم
د بدووو فرار
نوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۳۹۷، ۲۰:۴۰ آخرین ویرایش توسط mohammadhassan انجام شده@اسمان-ابی نباید بترسید :|
سگی که میخواد حمله کنه علائم خاصی داره مثلا طرز قرارگیری گوشاش. صدایی که میتونه دربیاره. اینا مهمه. -
واقعا اینقدار ترسونیستم اما یه بار وقتی یه سوسک دیدم وخواستم از بین ببرمش اومد سمت ودرکمال ارامش بهش گفتم نیا
نوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۳۹۷، ۲۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@baran7177
من از مارمولک میترسم
-
revival یه مستند دیدم تیغه رفت تو دست طرف از بدن جوجه تیغی هم دراومد :|
حتما پرت کرده بود دیگه ؟نوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۳۹۷، ۲۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
حتما پرت کرده بود دیگه ؟نه ،وقتی میای نزدیکشون،بی حرکت وای میسه یا حالتی ک تهاجمی نی،بعدش ک خیلی نزدیک شی ی دفعه ی قسمت بدنشو بلند میکنه سمتت،کامل تیغا میرن توی بدن،چون میکروبی هم هست،عفونت میکنن عموما
-
@اسمان-ابی نباید بترسید :|
سگی که میخواد حمله کنه علائم خاصی داره مثلا طرز قرارگیری گوشاش. صدایی که میتونه دربیاره. اینا مهمه.mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@اسمان-ابی نباید بترسید :|
سگی که میخواد حمله کنه علائم خاصی داره مثلا طرز گوشاش. صدایی که میتونه دربیاره. اینا مهمه.من یبار تقریبا مجبور شدم یه ساعت مسیرم عوض کنم چون سگ دیدم
-
حتما پرت کرده بود دیگه ؟نه ،وقتی میای نزدیکشون،بی حرکت وای میسه یا حالتی ک تهاجمی نی،بعدش ک خیلی نزدیک شی ی دفعه ی قسمت بدنشو بلند میکنه سمتت،کامل تیغا میرن توی بدن،چون میکروبی هم هست،عفونت میکنن عموما
نوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۳۹۷، ۲۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهrevival
بعضي از مردم معتقدند که جوجه تيغي تيغ هايش را پرتاب مي کند، ولي اين موضوع حقيقت ندارد.تيغها کاملا سست هستند.وقتي که يک حيوان سعي مي کند جوجه تيغي را چنگ بزند،تيغ هاي جوجه تيغي با فرو رفتن به بدن او از پوست جدا مي شوند.بعضي مواقع جوجه تيغي با چرخاندن دمش تعدادي از تيغ هايش را با ضربت به بدن حيوانات ديگر فرو مي کند. -
نوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۳۹۷، ۲۰:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فقط این
یه نوع سوسکه دیگولی چون خوشگله همه دوسش دارن
-
نوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۳۹۷، ۲۰:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@faezeh-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@baran7177
من از مارمولک میترسم
شاید عجیب باشه اما از حشراتی مثل زنبور وپروانه می ترسم
-
نوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۳۹۷، ۲۰:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۳۹۷، ۲۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده