هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
ماها مثلا سورپرایز میشدیم یهو میدی گروه تجسس وارد کلاس میشدن :frowning_face: :face_with_tears_of_joy:
مدیر و ناظم و معاون پرورشی یهو وارد کلاس میشدن و همه ارو میگشتن :/ و چقد اسپری و رژ و گوشی! گیرشون میومد :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@faezeh-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ماها مثلا سورپرایز میشدیم یهو میدی گروه تجسس وارد کلاس میشدن :frowning_face: :face_with_tears_of_joy:
مدیر و ناظم و معاون پرورشی یهو وارد کلاس میشدن و همه ارو میگشتن :/ و چقد اسپری و رژ و گوشی! گیرشون میومد :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:واب اره این اتفاق تو مدرسه ی ماهم زیاد میوفتاد
-
@YASSI-_ اوووو برا کلیپس؟؟:face_without_mouth: :face_without_mouth:
من که همیشه کلیپس داشتم هیچ وقتم هیچ کس هیچی نگف
کلیپس مگه عیبش چیهه؟؟@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
کلیپس مگه عیبش چیهه؟؟مدیر ما میگفت پشت موهاتون مثل کوهان شتر میشه
واسه همین کوهان شتراست که خدا قهرش میگیره بارون نمیاد:neutral_face: :face_without_mouth: -
هنوز علت سخت گیریهای مداس را نفهمیدم واسه چی بوده .؟ ولی یکی از علتاش میتونه عقده ای بودن کادر آموزشی باشه.:face_with_tears_of_joy:
@miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
هنوز علت سخت گیریهای مداس را نفهمیدم واسه چی بوده .؟ ولی یکی از علتاش میتونه عقده ای بودن کادر آموزشی باشه.:face_with_tears_of_joy:
مگه مدرسه ی پسرونه هم سخت گیری داره؟؟نکنه ناخناتونو نگاه میکردن :face_with_tears_of_joy:
-
@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
واسه همین کوهان شتراست که خدا قهرش میگیره بارون نمیاد:neutral_face: :face_without_mouth:negaarin نه ازون کلیپس شتریا من نمیگم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
من کلا ازونا خوشم نمیاد:face_with_tears_of_joy: -
واسه همین کوهان شتراست که خدا قهرش میگیره بارون نمیاد:neutral_face: :face_without_mouth:negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
واسه همین کوهان شتراست که خدا قهرش میگیره بارون نمیاد:neutral_face: :face_without_mouth:عجب مدیر مرتجعی:rolling_on_the_floor_laughing: :face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth: :grinning_face: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue:
-
مگه مدرسه ی پسرونه هم سخت گیری داره؟؟نکنه ناخناتونو نگاه میکردن :face_with_tears_of_joy:
-
من مانتو گشاد موهام معلومونبود
☹☹☹☹
ظاهرم عین امولا بود....
پشت مدرسمون مدرسه پسرانه بود
بعد مدیر میگفت نبینم پیش این قاشق چنگالا(استعاره از پسران دبیرستان شهدا) بپلکین 😐😐😐😂😂😂 -
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
negaarin واسه شما خیلی سخت گیر بودن دیگه
واسه ما چادر اجباری بود البتهمدیرمون به ما میگفت اگه تو خیابون کسی رو ببینم که چادر سرش نیست دیگه حق ندارعه پاشو تو مدرسه بزاره:face_with_tears_of_joy:
-
من مانتو گشاد موهام معلومونبود
☹☹☹☹
ظاهرم عین امولا بود....
پشت مدرسمون مدرسه پسرانه بود
بعد مدیر میگفت نبینم پیش این قاشق چنگالا(استعاره از پسران دبیرستان شهدا) بپلکین 😐😐😐😂😂😂 -
@faezeh-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
یبار از یکی از دانش اموزا 4تا گوشی با 12تا سیم کارت گرفتن :/
یاابلفضل این دیگه خیلی دختر خوبی بود😐😐😐😂😂
-
@faezeh-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
یبار از یکی از دانش اموزا 4تا گوشی با 12تا سیم کارت گرفتن :/
یاابلفضل این دیگه خیلی دختر خوبی بود😐😐😐😂😂
-
negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@faezeh-r
نگو که شماهم مثل ما حق پوشیدن کفش روشن و نداشتین فقط باید سورمه ای یا مشکی یا قهوه ای تیره میپوشیدین
تازه جورابم فقط باید کلفت میپوشیدینو رنگ تیره و ساق بلندخدایااا نه بابا من هر رنگی که تو بگی پوشیدم رفتم:confused_face: چقد مسخرهههههههه
-
من تاحالا گوشی نبردم مدرسه...
آخه من خیلی ضایعه ام یعنی قشنگ خودمو لومیدم😂😂😂 -
@faezeh-r
نگو که شماهم مثل ما حق پوشیدن کفش روشن و نداشتین فقط باید سورمه ای یا مشکی یا قهوه ای تیره میپوشیدین
تازه جورابم فقط باید کلفت میپوشیدینو رنگ تیره و ساق بلندخدایااا نه بابا من هر رنگی که تو بگی پوشیدم رفتم:confused_face: چقد مسخرهههههههه
@faezeh-r
برا ما حتی به رنگم گیر میدادن
-
@raha-tavakol در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
نع موهامونو حتی تا میلیمترشو اندازه میگرفتند. خخخ . دستبند ممنوع گردنبند ممنوع آستین کوتاه ممنوع شلوار جین ممنوع آستین بلند طرح دار ممنوع .نفس کشیدن بدون اجازه ممنوع نگاه کردن بی مورد ممنوع. کلا زندگی کردن ممنوع. البته تا سال سوم دبیرستان.
-
من تاحالا گوشی نبردم مدرسه...
آخه من خیلی ضایعه ام یعنی قشنگ خودمو لومیدم😂😂😂 -
negaarin نه ازون کلیپس شتریا من نمیگم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
من کلا ازونا خوشم نمیاد:face_with_tears_of_joy:@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
negaarin نه ازون کلیپس شتریا من نمیگم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
من کلا ازونا خوشم نمیاد:face_with_tears_of_joy:نوع کلیپسش فرقی نمیکر چه ساده چه از این بزرگا، میومدن پشت مقنعه رو میزدن بالا دست میکردن تو موهات اگه کلیپس بود محکم میکشیدنش بیرون
، تازه روز اول مدرسه مدیرمون با یه متر میومد سر صف، میذاشت رو مانتو اگه ده سانت زیر زانو بود که هیچی، اگه حتی نُه سانت زیر زانو بود همونجا پایینِ مانتو رو با قیچی پاره پاره میکرد میگفت برو یه جدید بخر