هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
تو مدرسه ی ما برعکس بود
یه حاج اقا میومد که فقططططططط راجب نماز حرف میزد موقعه حرف زدنم به افق خیره بود
یادش بخیر کللللللی اذیتش میکردیم.این اخرا یکی از بچه ها گیر داد بود حاجی شمارتوبده واسه سوالات شرعی بهت زنگ بزنم

@raha-tavakol
اومای گاد
یبار راهنمایی بودیم یه حاج اقایی اومد برامون سخن رانی کرد و رفت بعد موقع رفتن ما هم بیرون بودیم یکی از دوستام منتظر شد بره جلو در تا بهش تیکه بندازه این رفت جلو درتابره بیرون دوستم از اینور داد زد حاج اقاااااااااااااااااا تقبل الله
وای اخونده برگشت
اومد گفت بیا بیا
وای همکلاسیم رفت دسشویی بیرون نیومد
تا اخونده رتف

-
@raha-tavakol
اومای گاد
یبار راهنمایی بودیم یه حاج اقایی اومد برامون سخن رانی کرد و رفت بعد موقع رفتن ما هم بیرون بودیم یکی از دوستام منتظر شد بره جلو در تا بهش تیکه بندازه این رفت جلو درتابره بیرون دوستم از اینور داد زد حاج اقاااااااااااااااااا تقبل الله
وای اخونده برگشت
اومد گفت بیا بیا
وای همکلاسیم رفت دسشویی بیرون نیومد
تا اخونده رتف

-
@miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@YASSI-_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ما پسرا تو کلاس عادت داشتیم حواس یکی نبود کیفشو برمیداشتیم هرچی توش بود غارت میکردیم.:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
وحشیااا

سپاس. بهمون میگفتن راهزن کلاسی.
اوه اوه چقد باکلاس

اتفاقا یک بار تا معلم فیزیک پای تابلو بود سوالای امتحانو غارت کردیم از تو کیفش هفته بعد متعجب بود چطور همه20شدند؟!؟

واااااااااااااایی

ما بامعلما شوخی نمیکنیمالبته یه سری کاری کردم معلم فیزیک بگه یا من توکلاس میمونم یا یاسمین آخر سر خودش تنها موند تو کلاس چون من بیرون رفتم همه اومدن بام البته به جز چندتا نخاله

ما پسرا تو کلاس عادت داشتیم حواس یکی نبود کیفشو برمیداشتیم هرچی توش بود غارت میکردیم.:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
وحشیااا

سپاس. بهمون میگفتن راهزن کلاسی.
اوه اوه چقد باکلاس

اتفاقا یک بار تا معلم فیزیک پای تابلو بود سوالای امتحانو غارت کردیم از تو کیفش هفته بعد متعجب بود چطور همه20شدند؟!؟

واااااااااااااایی

ما بامعلما شوخی نمیکنیمالبته یه سری کاری کردم معلم فیزیک بگه یا من توکلاس میمونم یا یاسمین آخر سر خودش تنها موند تو کلاس چون من بیرون رفتم همه اومدن بام البته به جز چندتا نخاله

کلا از بر و بچ با حال و پایه خوشم میاد.

-
سلام : )
-
-
Vezra زندگی چیزی جز جک نیس

هست؟ -
عاقا یه سری یکی از بچه ها داداشش با کت وشلوار اومده بود یه جعبه شیدینی اورده بود برا معاونا
بعد مسخره ش میکردن هی میگفتن بچه ها ساقدوش کیه؟
بچه ها کی میریم محضر

پسره اینقد خجااالت کشید سرخ شد بنده خدا....

احمق تو شرجی اهواز کت وشلوار پوشیده -
Vezra زندگی چیزی جز جک نیس

هست؟نه انصافا نیس

من هنوزم فک میکنم خدا داره باهامون مزاح میکنه ..که مارا اورده اینجا
مخصوصا اینکه تو ایرانیم یک شوخیه خیلی بدیه
خدا من جنبه این شوخی رو ندارم

-
Vezra در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
یه سوال
اینایی که تعریف کردین
جُکه یا خاطراتتونه؟؟

منم از این خاطرات زیاد دارم
یادمه یه دبیر داشتیم خیلی تند می نوشت هی میگفتیم اروم تر میگفت وقت میدم ولی کل تخته روسیاه میکرد اخر سر پنج دقیقه وقت میاد
یبار یه خط مونده تخته پرشه گوشیش زنگ خورد رفت بیرون بچه ها هم چهار پنج خط تخته رو پاک کردن وقتی برگشت یه نگاه کرد وای نه اون چیزی گفت نه ما
|

شعردانه

وا