هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@faezeh-r
ولم کن بابا
قانونی در باره گول زدن ندارین ؟
داشتم گریه می کردم:angry_face: -
@faezeh-r
ولم کن بابا
داشتم گریه می کردم:angry_face:@moein0614 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@faezeh-r
ولم کن بابا
داشتم گریه می کردم:angry_face::grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:
اهنگی که گذاشتی چی بود:grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: -
@moein0614 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
rose77
واقعا خیلی بی شعوری:tired_face: :disappointed_but_relieved_face:بی ادف تو باشی گیر ندی بهم :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:
rose77
دم اون کسی گرم که می گفت نباید رو حرف زن جماعت حساب کرد. -
من مردم و زنده شدم اونوقت شما میخندید.:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
@miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
من مردم و زنده شدم اونوقت شما میخندید.:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
من نمیدونستم چی بگم. مبهوت شدم😕
-
@faezeh-r
ولم کن بابا
داشتم گریه می کردم:angry_face::grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:
اهنگی که گذاشتی چی بود:grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: -
@vahid22 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@moein0614
میلاد فدات شه.پاک کن اشکاتو .مرد گریه نمیکنه😑😂خودت فداش شو چرا منو فدا میکنی. ای ادم بی ...
-
😣😣😣😣😣😣😣
-
نع ولی خودم رو شوخی کردم ولی ابجیم نمیتونه حرف بزنه خواستم ببینم ادما چه حسی دارن .....:slightly_smiling_face:
-
@faezeh-r
ولم کن بابا
اهنگی که گذاشتی چی بود:grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:rose77
بدون آهنگ
خودش داشت میومد.:pouting_face: -
@moein0614
میلاد فدات شه.پاک کن اشکاتو .مرد گریه نمیکنه😑😂خودت فداش شو چرا منو فدا میکنی. ای ادم بی ...
-
rose77
دم اون کسی گرم که می گفت نباید رو حرف زن جماعت حساب کرد. -
منم خاله ام اونجوریه )): هم لال هست هم کر ))::crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face:
@faezeh-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
منم خاله ام اونجوریه )): هم لال هست هم کر ))::crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face:
به خدا بدون شوخی گفتم ...
-
@moein0614
@miladsaeedi
واقعا حالم گرفته شد:pouting_face: -
@miladsaeedi
عیب نداره خب. توهم گریه کردی . معین هم فدای تو شه.😂جشن فداکاری راه انداختی؟؟؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: من برم همون بچه بشم تا نکشتینم لااقل به بچه ها رحم میکنند.
-
-
بچه ها کرم آسکاریستون خیلی فعاله
@faezeh-r
SenatOr
😕😕😕😕😂😂😂😂😂